gedave

7 modele de cămăși versatile pentru bărbați

7 modele de cămăși versatile pentru bărbați

O cămașă de calitate, din bumbac egiptean sau din in, este un produs durabil, iar un model versatil va putea fi integrat într-un număr vast de ținute, putând fi adaptat unor contexte multiple, de la ținute casual de zi, până la ținute de seară.

Atelierul SARTO bespoke pune la dispoziție o gamă de peste 1000 de tipuri de țesături din care se pot confecționa cămăși made-to-measure, ale căror dimensiuni sunt adaptate în funcție de măsurătorile fiecărui client în parte. În urma unei întâlniri cu unul dintre consilieri, clientul poate alege manșetele, tipul de guler sau de nasturi, în vederea realizării cămășii ideale. Dacă ești în căutarea unei cămăși versatile, consilierii SARTO bespoke îți recomandă câteva modele pe care le poți asorta la mai multe ținute:

Cămașa Casual Friday

Cămașa Casual Friday este una dintre cele mai versatile modele, putând fi asortată atât cu o pereche de jeans de calitate, cât și cu un costum casual de culoare deschisă, precum costumul Sahara. Construcția și culoarea sa permit și integrarea într-o ținută elegantă mai elegantă, iar bumbacul egiptean din care este alcătuită face ca purtarea sa să fie o plăcere.

Cămașa Ray

O cămașă de culoare albastru deschis poate fi asortată în multe moduri și poate fi purtată atât cu o pereche de jeans made to measure, precum Traveler Jeans, cu o pereche de pantofi derby de culoare maro, sau chiar cu o pereche de sneakers Sprint Suede Grey în cazul unei zile relaxate de vacanță. Avantajul său este că poate fi purtată tot anul, indiferent dacă este zi sau seara, sau dacă ținuta este una casual sau elegantă.

Cămașa Gatsby

Cămașa Gatsby este o cămașă de zi, ideală pentru o ținută casual sau smart-casual ce poate fi purtată cu un sacou simplu, cu sau fără cravată. În cazul în care se optează pentru cravată, aceasta poate fi colorată, dar fără print.

Cele mai citite articole

Cămașa Blue Dots

Imprimeul subtil al cămășii și nuanța sa deschisă de albastru o fac ideală pentru purtarea de zi, în ținute casual și smart-casual. Poate fi asortată cu un sacou de culoare închisă, cu sau fără cravată, și cu o pereche de pantofi derby.

Cămașa Suede

O cămașă albă de calitate nu poate să lipsească din garderoba unui bărbat, iar cămașa Suede este o variantă din bumbac egiptean fin, ce poate fi purtată tot anul, în ținute de zi sau de seară, indiferent dacă este vorba despre o ținută business, elegantă, sau de gală. Avantajul său este că poate fi asortată cu orice tip de sacou și poate fi purtată cu papion sau cu cravată.

Cămașa Frequency

Modelul subtil, cu dungi subțiri și țesătura fină din care este realizată cămașa fac ca această să fie alegerea perfectă pentru purtarea de zi, asortată cu un sacou simplu, cu sau fără cravată. Un plus de versatilitate este conferit de manșetă, ce poate fi închisă atât cu nasturi, cât și cu butoni.

Cămașa Simon

Țesătura albastru închis și dungile diagonale ale cămășii Simon îi conferă versatilitate, aceasta putând fi purtată indiferent dacă este zi sau seară, în ținute casual, business sau elegante.

Merită să investești în aceste tipuri de cămăși, pentru a te asigura că nu rămâi niciodată în impas atunci când trebuie să mergi la un eveniment, o întâlnire de afaceri sau pur și simplu la o întâlnire cu prietenii.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce sunt sloturile progresive și cum funcționează

Articolul Urmator

Cum alegi o pizzerie bună din meniul aplicației tale de food delivery?

Cele mai populare