gedave

Agenda personalitate, instrument util pentru a crea o realitate nouă

Agenda personalitate, instrument util pentru a crea o realitate nouă

Într-o lume în care din ce în ce mai multe obiecte uzuale au trecut la nivelul următor și au devenit brusc digitale, mai există încă destui oameni care folosesc agende personalizate.

Cum te poate ajuta o agendă personalizată?

O să te întrebi probabil de ce este nevoie să cari după tine un astfel de obiect de birotică aparent incomod, din moment ce ai acum acel dispozitiv magic denumit smartphone?

Un prim răspuns ar fi acela că astfel o să te diferențiezi de mulțime. Iar acest lucru îți va conferi un plus la stima de sine pe care o ai.

De ce să fii un individ oarecare, unul care butonează în neștire pe telefon, inclusiv în căutarea sarcinilor pe care le are de realizat zilnic, când poți să scoți din geantă o agendă elegantă, personalizată și să o deschizi la pagina zilei/săptămânii sau lunii?

Ai auzit de “Șlefuitorul de diamante”?

Diamond Cutter este un sistem care a cucerit deja milioane de oameni din întreaga lume prin eficacitatea sa în demersul de a transforma realitatea imediată. El se bazează pe o înțelepciune străveche asiatică.

În acest stil de viață și de business, ce are ca fundație învățăturile amintite, agenda personalizată are un rol foarte important.

Cele mai citite articole

Nu trebuie să uităm nici faptul că în prezent și în țara noastră au ajuns ca să fie la mare căutare cursurile de scriere caligrafică, un soi de antidot la folosirea excesivă a tastaturii de către adulți.

Michael Roach, coautor al cărților “The Diamond Cutter”  și  “Karmic management” consideră că absolut tot ceea ce gândim, spunem și facem în această lume își lasă o amprentă, o “sămânță” care începe să crească continuu, până când apar niște consecințe extrem de puternice (pozitive sau negative) pe baza a ceea ce am plantat.

Dacă îți dorești să fii tu schimbarea pe care o vrei în lume, ar trebui să îți faci o monitorizare cât mai fidelă a gândurilor, vorbelor și acțiunilor pe care le întreprinzi. Și cum ai putea realiza acest lucru cel mai bine decât notându-ți  pe scurt într-o agendă personalizată în fiecare zi aceste elemente?

Un telefon se mai poate pierde, conexiunea la internet poate să nu fie mereu la îndemâna ta,  însă  o agendă, chiar și de dimensiuni mai reduse, alături de un pix,  pot să îți fie prietenii cei mai fideli în dorința ta de a te transforma pe tine și astfel de a transforma treptat și realitatea în care trăiești.

Dacă ești om de afaceri și vrei să obții succese fantastice în activitatea pe care o desfășori, cărțile amintite îți oferă numeroase sugestii. Dar, nu uita: totul începe cu procurarea  unei agende  personalizate! Eu îți recomand ca să ți-o comanzi de la Absolut Office!

De ce personalizată? Pentru că este drumul tău propriu, sunt obiectivele tale specifice, sunt dorințele tale care diferă în mod cert de ale celorlalți, pentru că ești o persoană unică. Categoric ești conștient și tu de acest lucru, nu-i așa?

Cum reușești cu ajutorul agendei ca să fii mai bun la birou?

După ce ai intrat în posesia agendei de lucru, urmează să identifici cele mai mari 3 probleme pe care le ai în afacerea ta. În principiu există o listă de 46 de probleme pe care oamenii de afacerile le pot întâlni în activitatea lor cotidiană, dar vestea bună este că există și remedii pentru ele.

Care sunt acestea? Interesează-te de sistemul Diamond Cutter, dar nu uita mai de ales să îți comanzi pentru 2020 o agendă personalizată, precum sunt acelea de pe site-ul absolutoffice.ro, deoarece ea va fi instrumentul de lucru care o să te ajute cel mai mult pe drumul transformării tale personale, inclusiv pentru succesul business-ului tău în anul ce vine. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Scurt ghid pentru achiziționarea ceasurilor de mână pentru femei

Articolul Urmator

Cum poti purta si accesoriza geaca de piele pentru doamne?

Cele mai populare