gedave

Airsoft pentru incepatori: Cum folosim pistoalele Airsoft in siguranta?

Din ce in ce mai multi fani ai filmelor si jocurilor de tip shooter au descoperit o noua activitate antrenanta si distractiva: sporturile Airsoft. Asadar, daca ati inceput sa practicati acest tip de activitate, va recomandam sa achizitionati propriile arme Airsoft, compatibile cu skill-urile personale. O gama larga de pistoale este pusa la indemana pe Internet in magazinele de profil, iar dumneavoastra veti putea alege dintre mai multe tipuri de arme inclusiv: pistoale manuale, cu gaz, CO2 si electrice. Indiferent de nivelul la care jucati, nu trebuie sa va lipseasca o astfel de arma de dimensiuni mici.

Alegerea armei potrivite

Indiferent de skill-uri, veti putea alege cea mai buna arma pentru dumneavoastra daca veti testa mai multe produse din game diferite. Cu siguranta va trebui sa testati urmatoarele arme Airsoft:

  • Pistoalele manuale

Aceste produse imita perfect pistoalele reale, fiind confectionate din materiale dure si rezistente. Pistoalele manuale sunt ideale pentru lupta de aproape, iar mai multi jucatori le folosesc ca si arme de rezerva. De altfel, acestea pot fi folosite impreuna cu armele care au o putere mult mai mare, precum: pistoalele cu gaz, CO2 si electrice.

  • Pistoalele cu gaz

Acestea au fost mult timp utilizate de majoritatea jucatorilor datorita faptului ca sunt arme puternice. Majoritatea dintre acestia le foloseau pentru lupta la distanta, dar si ca arme de rezerva. Aceste produse imita perfect, pana la cel mai mic detaliu, armele reale. Pistoalele cu gaz sunt perfecte pentru incepatorii care invata sa traga de la distanta.

  • Pistoalele cu CO2

Cele mai citite articole

Aceste tipuri de pistoale Airsoft prezinta acelasi mecanism precum pistoalele cu gaz: o cantitate de CO2 este eliberata pentru a lansa bila spre tinta. De altfel, aceste arme sunt folosite pentru tragerile de la distanta. Puteti folosi acest tip de arma atat ca si arma principala, cat si ca arma de rezerva.

  • Pistoalele electrice

In prezent din ce in ce mai multe persoane folosesc pistoalele electrice datorita faptului ca pot fi utilizate atat pentru a trage spre tintele din apropiere, cat si pentru tintele din departare. Datorita faptului ca aceste arme sunt puternice, sunt, de cele mai multe ori, folosite ca si arme principale.

Utilizarea tintelor fixe

De cele mai multe ori incepatorii vor sa ia parte la diferite meciuri, impreuna cu coechipierii lor. Din cauza faptului ca acestia nu au un stil de tragere format, isi pot accidenta adversarii. Pentru primele trageri, incepatorii ar trebui sa utilizeze tintele fixe, realizate din diferite materiale dure sau moi, astfel incat sa isi poata forma stilul de tragere.

Utilizarea echipamentului de protectie

Armele Airsoft nu sunt periculoase. Daca doriti sa luati parte la meciurile cu prietenii, va trebui sa purtati echipament de protectie, inclusiv masca sau ochelari. In acest mod nu veti fi ranit. Totodata, asigurati-va ca purtati o pereche de incaltaminte potrivita pentru acest tip de activitate, in special pe terenurile cu denivelari sau alunecoase. De asemenea, va recomandam sa folositi echipament sportiv si haine cat mai comode pentru a va putea bucura la maximum de aceasta experienta.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Iti faci griji cu privire la costul intretinerii masinii?

Articolul Urmator

De ce criptomonedele devin din ce în ce mai populare în industria cazinourilor?

Cele mai populare