gedave

Albena – ce să faci într-un concediu all-inclusive în această stațiune din Bulgaria

Albena – ce să faci într-un concediu all-inclusive în această stațiune din Bulgaria

Recunoscută ca fiind “destinația perfectă pentru familie pe timpul verii”, stațiunea Albena se numără printre cele mai vizitate stațiuni litoral Bulgaria. O despart numai 12 km de Balcic, orașul emblematic de pe malul Marii Negre și 25 km de Varna, unul dintre cele mai importante citadele ale Bulgariei. Oferta pentru turiști este una generoasă, cu plaje foarte fine și cu o zonă împădurită, care oferă combinația perfectă pentru cei aflați în căutarea unui loc liniștit pentru a se simți bine.

Variantele all-inclusive oferă pachete turistice de cazare și masă la hoteluri de 2-5 stele, cu o amplasare excelentă ce asigură vedere la mare sau la zona verde (așa cum este hotel Mura Albena, care se învecinează cu parcul național “Baltata”). Aqua park-urile din această stațiune sunt emblematice pentru litoralul din Bulgaria (Aquamania este unul dintre cele vaste zone de relaxare), iar familiile își vor găsi în această stațiune cel mai reconfortant loc în care să-și petreacă vacanțele de vară.

Cele mai citite articole

Trebuie remarcat faptul că în Albena te poți bucura de sport prin diferite modalități, de la terenurile de fotbal și tenis și până la cele de golf. Sporturile nautice, precum și cele care pot fi practicate pe plajă fac parte din oferta zilnică de mișcare pentru turiștii din această stațiune. În plus, oferta de distracție din această stațiune include și alte posibilități, precum cititul (pe plajă sunt disponibile trei biblioteci, în care se practică și “schimbul cultural” de cărți) sau degustarea de vinuri produse în Albena (în zona Kranevo).

Pentru cei dornici să aibă parte de cel mai ridicat nivel de relaxare, în Albena sunt disponibile câteva centre spa exclusive, de 4 și 5 stele. Pasionații de natură pot explora zona parcului “Baltata” sau pot merge să viziteze orașul Balcic sau Cap Caliacra, două dintre destinațiile turistice populare în Bulgaria. Mai mult ca sigur că un concediu all-inclusive în Albena ii oferă turistului cele mai accesibile modalități de a se relaxa și de a se binedispune în timpul verii.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Un notar bun din București: Loredana Bîrzu

Articolul Urmator

Ce trebuie să faci dacă ai o senzație de apăsare sau durere în piept

Cele mai populare