gedave

Cadoul perfect pentru el sau ea: Ce trebuie sa știi?

De fiecare dată când trebuie să alegem un cadou ne chinuim să găsim ceea ce trebuie. Cu atât mai mult când vine vorba de partenerul sau partenera noastră. Vrem să-i oferim acel ceva care să-i aducă un zâmbet pe chip. Dar oare lenjeria intimă are acest efect? Oh și încă cum.

Poate că până acum te-ai îndoit că lenjeria de corp ar putea fi un cadou potrivit pentru cel sau cea de lângă tine. Dar dă-mi voie să-ți spun că nu e deloc ostentativ, ci din contră. Prin ce fel de lenjerie alegi poți exprima mai multe decât crezi. Nu degeaba spune celebra Elle Macpherson că lenjeria intimă este un lucru atât de emoționant. Și cu asta basta. 

Iată 2 tipuri de lenjerie intimă pentru el sau ea. Să începem mai întâi cu lenjerii de damă.

1. Chiloții damă 

La baza fiecărei ținute există un sutien și niște chiloți. Fară aceste piese vestimentare, ținuta este incompletă. Totodată, o pereche de chiloți de damă nepotrivită îți ruinează ziua, spunea Veronica Webb. Prin urmare, la ce ar trebui să te uiți când alegi să-i faci partenerei cadou o lenjerie de corp? 

Fii atent la croială. Unele femei preferă o croială dantelată sau o croială mai înaltă, în timp ce altele preferă chiloții cu o croială braziliană sau franțuzească. Detaliile fac diferența.

Și materialul are de spus ceva. Acesta trebuie să fie plăcut la atingere, dar mai ales calitativ. Motiv pentru care poți opta pentru o pereche de chiloți din materiale sintetice moderne sau din bumbac natural ori cu fibre din bambus. Moliciunea acestor materiale o vor cuceri. 

Dacă dai atenție aspectelor anterioare nu ai cum să dai greș.

2. Sutienul

Poate că atunci când te gândești la ce sutien să alegi pare destul de ușor, te uiți la model și gata. Ei bine, un sutien ideal combină o croială confortabilă și o manoperă elegantă. 

Așadar, aruncă o privire rapidă în dulapul partenerei și vezi ce model de sutien poartă de obicei – cu cupe întărite sau neîntărite, dantelat sau nedantelat, cu push-up sau sport. Pare de-a dreptul o muncă de sisif, dar dacă te simți depășit de situație, doar cere ajutorul unei persoane apropiate care se pricepe în „chestii de astea” sau adresează-i partenerei subtil o întrebare despre ce fel de sutien poartă. 

Cele mai citite articole

În felul acesta, problema e pe jumătate rezolvată. Știi direct la ce să te uiți. Mai rămâne doar să alegi.

Iar acum să trecem la domni. 

3. Boxerii 

Pe un bărbat îl dai gata cu confortul. Așa că o pereche de boxeri pentru bărbați este mai mult decât binevenită. Și să-ți dezvălui un secret: boxerii devin unii dintre cele mai populare articole de lenjerie intimă pentru bărbați. 

Cu toate acestea nu e simplu să-i alegi, chiar dacă ai din ce alege. Oferă o atenție deosebită materialului din care sunt realizați, ca nu cumva să provoace iritații. Mai pe urmă poți trece la model. Există modele de boxeri fără cusături, cu imprimeu vesel sau modele din fibre de bambus.

Ce alegi depinde de personalitatea partenerului tău. Dacă este mai sobru, optează pentru ceva clasic ca să fii sigură că îi vor plăcea. Dacă este la polul opus, atunci poți profita de modelele jucăușe, cele cu imprimeu vesel. Îl vei face să se simtă copil din nou. Bineînțeles, în sensul bun al cuvântului.

4. Șorturi

Vrei să atingi cota maximă a confortului? Șorturile sunt soluția. Datorită croielii lejere, aceștia nu jenează, nu strâng, iar mișcarea nu este deloc restricționată. Ba mai mult, ai rămâne surprinsă să vezi cât de mulți bărbați poartă șorturile ca pijama sau ca pantaloni de casă. 

Astfel, dacă dorești să-i faci cadou o pereche de șorturi îți garantez că îi va îndrăgi. Nu au cum să nu o facă. Vei găsi atât modele mai lungi sau mai scurte pe picior, cât și modele cu o talie elastică mai lată. La ce model să te oprești? La acela care îți place ție. Da, ai auzit bine: la acela care îți place ție. 

Oricum, când vine vorba de șorturi nu prea ai cum să dai greș. 

Concluzie

Lenjeria intimă nu este un cadou de prost gust atunci când relația este una apropiată. Cu atât mai mult când vine vorba de un cuplu. Partenerul sau partenera ta vor aprecia că te-ai gândit la ceva practic și frumos. Ba mai mult, venind de la tine vor căpăta o altă notă și crede-mă că o vor purta cu mândrie. Doar ține cont de detalii și voilà: cadoul perfect chiar există. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tutorial – Cum să economiseşti bani când te joci la cazino

Articolul Urmator

4 sfaturi despre cum să depășești perioada menopauzei

Cele mai populare