gedave

Când poate călători un bebeluș într-un cărucior?

Căruciorul este una dintre cele mai necesare achiziții pentru un nou-născut.

Căruciorul este una dintre cele mai necesare achiziții pentru un nou-născut. A intrat în uz aproape imediat după nașterea sa. Prima plimbare a celui mic este oarecum legată de anotimp și condițiile climatice, dar după prima sau a doua săptămână ieșirea zilnică este necesară pentru creșterea corectă a copilului.

Și dacă în primele zile bebelușul poate apărea câteva minute afară, atunci în săptămânile și lunile următoare plimbările vor fi de neconceput fără cărucior. Oferă mobilitate părintelui, confort pentru băiețelul obraznic și mai ales siguranță.

Foto: pexels.com

Cum să alegi primul cărucior?

Varietatea largă de modele face dificilă alegerea corectă pentru părinții tineri. Și multe dintre posibilitățile și calitățile necesare unui astfel de produs sunt realizate numai după ce acesta a intrat deja în utilizare. Prin urmare, este bine să cunoașteți câteva caracteristici de bază care sunt o garanție a alegerii corecte.

Scopul căruciorului

Pentru a facilita selectarea unor astfel de produse, producătorii împart aproximativ articolele în modele pentru nou-născuți, gemeni, carucior copii pe patru roți sau pe trei roți, combinate 3 sau 2 în 1, modele de lux, de vară sau all-season. Modelele actuale pentru cei mai mici bebeluși au un coș și un scaun, iar saltelele lor au spumă de memorie pentru a fi cât mai aproape de spatele copilului. Opțiunile pentru coșul mobil sunt destul de practice, deoarece chiar și dormind, cel mic poate fi mutat dintr-un loc în altul. Este și mai convenabil cu prezența unui scaun auto.

Un plus pentru modelele mai noi este posibilitatea de a regla spătarul și atunci când bebelușul crește pentru a putea merge în poziție așezată.

Foto: Kidso

Manevrabilitate și compactitate

Cât de mobil va fi un cărucior depinde în primul rând de greutatea acestuia și de dimensiunea anvelopelor. Modelele mai ușoare, care au și anvelope mai mici, sunt mai ușor de deplasat. Dar celelalte opțiuni garantează o siguranță mai mare și o conducere mai ușoară. În această direcție se află cele mai multe inovații ale producătorilor, care pot fi găsite în cărucioarele de ultimă generație.

Cele mai citite articole

Majoritatea părinților preferă tricicletele moderne, deoarece acestea nu sunt doar mai ușor de condus, ci și mai compacte. De mare succes sunt cărucioarele, care au funcții de pliere cu o singură mână și reglarea mânerelor, în funcție de înălțimea părintelui care îl plimbă pe cel mic.

Este important să luați în considerare dimensiunea căruciorului, precum și opțiunile de stocare ale acestuia, deoarece nu toată lumea are suficient spațiu de depozitare. O altă condiție este să poată fi așezat în portbagajul mașinii dacă este folosit pentru plimbări mai lungi.

Siguranța copiilor

Un cărucior bun are centuri de siguranță. Cea mai mare securitate este dată de așa-numitul sistem în 5 puncte. Atașează copilul într-un mod care îi permite să fie stabil în cărucior în diferite poziții ale corpului. Modelele de calitate au centuri din materiale care sunt adaptate pielii delicate a bebelușului.

Construcția și materialele utilizate sunt alți factori pentru siguranța nou-născutului. Elementele ușoare și de înaltă tehnologie, cu un certificat de calitate pentru produs, conceput pentru copii, stau la baza mărcilor consacrate pe piață.

Extra-opțiuni și diverse accesorii

Rețeaua comercială oferă vehicule pentru copii cu copertine speciale cu factor de protecție solară din materialul UPF50 +. Cele mai multe cărucioare au, de asemenea, un vizor suplimentar în copertina care protejează de vânt și ploaie. Plase pentru insecte, haine de ploaie, genți termice, umbrele, un set de jucării, suporturi pentru suzete, sticle și genți multifuncționale organizatoare sunt doar câteva dintre opțiunile dintre care puteți alege.

Majoritatea modelelor sunt acum fabricate din materiale de înaltă calitate, adaptate la expunerea copilului la diferite condiții meteorologice. În plus, modelele și culorile sunt cele mai diverse pentru a satisface cererea.

Foto: Kidso

În magazinele Kidso veți găsi căruciorul dorit. Lanțul de magazine fizice și online oferă produse de înaltă calitate ale unor mărci de renume mondial pentru bebeluși și copii din toate categoriile de vârstă.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Top 3 sfaturi pentru a-ți construi o casă ieftină, dar cu mult bun gust

Articolul Urmator

Ce faci când firma ta are nevoie de lichidități, dar nu vrei să faci un împrumut bancar?

Cele mai populare