gedave

Care sunt favoritele la titlu în acest sezon de NBA? Iată ce trebuie să știi

Care sunt favoritele la titlu în acest sezon de NBA? Iată ce trebuie să știi

Sezonul NBA este întotdeauna o oportunitate pentru echipe să își demonstreze abilitățile și să lupte pentru a câștiga campionatul. Anul acesta, există mai multe echipe care par a fi favoritele la titlu. După trade-ul lui Kevin Durant la Phoenix Suns, peisajul din campionat s-a schimbat semnificativ și asta nu poate fi ignorat. Cu toate acestea, există câteva formații care sunt clar printre cele mai puternice în această stagiune și au șanse mari să ajungă departe în play-off-urile din această primăvară.

Dacă vrei să pui la pariuri pe baschet la Sportingbet, asigură-te că te-ai informat corespunzător înainte pentru a putea lua cea mai înțeleaptă decizie. Este cel mai bine să faci totul foarte bine documentat pentru ca șansele tale de câștig să crească.

Care sunt favoritele la titlu în acest sezon de NBA?

Iată câteva dintre ele:

  • Brooklyn Nets

Brooklyn Nets este una dintre echipele favorite la câștigarea campionatului NBA în acest sezon. Echipa nu mai are niciunul dintre cei trei stâlpi care erau acum la formație, precum James Harden, Kevin Durant sau Kyrie Irving. Cu toate acestea, la club au venit mulți jucători tineri talentați și care pot creea o atmosferă bună în vestiar. Mai există în lot și nume importante precum Joe Harris, Jeff Green și DeAndre Jordan. Brooklyn Nets a început bine sezonul și pare că are toate șansele să câștige campionatul, în ciuda dificultăților.

  • Boston Celtics

Boston Celtics este una dintre cele mai puternice formații din întreaga ligă. Celtics are pe teren în orice moment doi jucători de nivel all star în Jayson Tatum și Jaylen Brown. Mai mult decât atât, Marcus Smart este cel mai bun defensiv din ligă. Având în vedere lotul excelent și un antrenor capabil să scoată ce e mai bun din fiecare, Celtics este printre marile favorite pentru a câștiga marele trofeu la finalul sezonului.

  • Golden State Warriors

Cele mai citite articole

Golden State Warriors sunt o altă echipă care pare să aibă șanse bune de a câștiga campionatul NBA în acest sezon. Echipa este condusă de Steph Curry, care este unul dintre cei mai buni jucători din NBA. Warriors au reușit să aducă și alți jucători talentați precum Andrew Wiggins, Draymond Green și Jordan Poole. În plus, la echipă va reveni în Klay Thompson, care a fost accidentat și a jucat puțin în ultimii ani. Golden State Warriors pare că este o echipă care va fi greu de învins.

  • Milwaukee Bucks

Milwaukee Bucks este echipa care a câștigat campionatul acum doi ani și este una dintre favoritele la titlu și în acest sezon. Echipa este condusă de Giannis Antetokounmpo, considerat de mulți cel mai bun baschetbalist din lume la ora actuală. În plus, Bucks au jucători precum Jrue Holiday și Grayson Allen, care îi pot ajuta să-și întărească echipa. Milwaukee Bucks pare să aibă toate șansele să se califice în play-off-uri și să lupte pentru a readuce titlul în Milwaukee.

  • Phoenix Suns

Phoenix Suns sunt o altă echipă care pare să fie în formă bună în acest sezon. Având în vedere că vor avea la dispoziție trio-ul Chris Paul, Devin Booker și James Harden, Suns vin puternic din urmă.

Așadar acestea sunt echipele care se vor lupta la titlu în acest sezon de NBA.

sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Site-uri de urmărit Seriale Turcesti subtitrat in romana (Free and Paid)

Articolul Urmator

Beneficiile și riscurile extracției molarilor de minte

Cele mai populare