gedave

Ce avantaje iti ofera autoturismele rulate de la Auto Schunn?

Ce avantaje iti ofera autoturismele rulate de la Auto Schunn?

Autoturismele rulate reprezintă o alternativă avantajoasă pentru marea noastră majoritate, darorită avantajelor financiare pe care le pot oferi. 

Când vine vorba despre achiziţia unui autoturism Mercedes-Benz, însă, în marea majoritate a cazurilor banii nu reprezintă o problemă, de aceea atenţia către un vehicul de lux nou este întotdeauna prioritară.

Dar care este diferenţa dintre un autoturism Mercedes-Benz rulat şi unul nou?

Există între aceste două categorii de vehicule diferenţe calitative atât de mari încât să consideri că o investiţie extra de câteva mii sau zeci de mii de euro merită făcută într-un vehicul nou, decât să optezi pentru gama de autoturisme Mercedes-Benz second hand?

Sigur, la nivelul unei investiţii care se face într-un autoturism Mercedes-Benz, decizia finală va fi întotdeauna a ta, însă ştii care sunt beneficiile achiziţiei unui autoturism Mercedes-Benz rulat?

Ei bine, după cu probabil că ţi-ai dat deja seama, un Mercedes-Benz rulat nu se compară nici pe departe cu un alt model auto de de duzină în aceeaşi stare, calitatea brandului german fiind de departe superioară. 

De fapt, putem spune că nu se compară nici măcar cu majoritatea brandurilor auto de duzină noi, la nivel de confort, siguranţă, performanţe şi fiabilitate.

Iar această comparaţie se poate aplica pe întreaga gamă de vehicule Mercedes-Benz, chiar şi în sectorul de tonaj greu, vorbind aici, desigur, de camioane Mercedes-Benz rulate de vanzare.

De aceea, am vrea să-ţi vorbim în continuare nu despre calitatea brandului german faţă de restul brandurilor de duzină, ci să revenim la comparaţia care contează cel mai mult pentru tine în acest moment:

Merită să optez pentru un autoturism Mercedes-Benz rulat, în detrimentul unui vehicul nou al brandului german?

Cele mai citite articole

Răspunsul poate fi evident pentru tine, însă înainte de a trage o concluzie finală, permite-ne să-ţi prezentăm avantajele majore pe care un autoturism Mercedes-Benz rulat ţi le poate oferi, avantaje oferite de Auto Schunn România, dealer autorizat Mercedes-Benz în România, cu reprezentanțele autorizate în Arad, Timişoara, Deva, Sibiu şi Suceava.

Dacă optezi pentru achiziționarea unui automobil rulat, Auto Schunn îți oferă beneficii și servicii de o calitate superioară, care se aliniază permanent cu standardele naționale și internaționale de top.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale achiziționării unui autoturism merceeds-Benz rulat disponibil cu livrare imediată în portofoliul Auto Schunn România este acela că fiecare maşină este supusă unei verificări tehnice aprofundate de către experți certificaţi Mercedes-Benz, în mai mult de 200 de puncte. 

Un alt avantaj major al acestei opțiuni este siguranța pe care ți-o oferă Auto Schunn, întrucât beneficiezi de 12 luni de garanție europeană Mercedes-Benz.

Mai mult, pentru a plusa major la capitolul siguranţă şi încredere că vei lua o decizie excelentă, la Auto Schunn te vei bucura de certitudinea că autovehiculul are un istoric de service cunoscut și, de asemenea, certificat. 

În ceea ce privește calitatea, pentru a fi sigur că autoturismul Mercedes-Benz ales se ridică la nivelul aşteptărilor tale, tehnicienii certificaţi Auto Schunn se ocupă de verificarea rulajului pentru a avea încredere deplină în veridicitatea istoricului de kilometri rulaţi de către autoturismul ales.

După ce te-ai decis asupra modelului dorit, Auto Schunn se ocupă de o evaluare profesionistă și de un proces de achiziționare rapid.

În ceea ce privește finalul procesului de achiziționare a unui automobil second hand, Auto Schunn îți oferă asistență și ajutor în cazul incidentelor neprevăzute, dar și revizii gratuite în următoarele 6 luni sau la atingerea bornei de 10.000 de km.

Mai mult, la Auto Schunn ai oportunitatea de a-ţi redirecţiona cea mai mare parte din bugetul alocat iniţial achiziţiei integrale a unui autoturism Mercedes-Benz către investiţiile tale profitabile, deoarece toate maşinile rulate din stoc pot fi achiziţionate prin programele de leasing financiar, operaţional, dar şi de creditare auto avantajoasă, pe care Auto Schunn ţi le va pune la dispoziţie.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Depresia – una dintre cele mai frecvente tulburari mentale

Articolul Urmator

Sfaturi care vă vor face viața mai distractivă

Cele mai populare