gedave

Ce avantaje obțin dacă primesc pe e-mail factura de energie electrică?

În procesul de analiză a ofertelor puse la dispoziție de furnizorii de energie electrică și gaze naturale, un aspect care poate înclina balanța îl reprezintă serviciile conexe furnizate clienților. Pe lângă pret curent electric oferit de un furnizor, serviciile conexe furnizate de acesta reprezintă un alt aspect important pentru client.

Unul dintre aceste servicii îl reprezintă posibilitatea de a accesa și plăti online factura de energie. Datorită evoluției tehnologice, clienții caută soluții care să le eficientizeze activitățile, fără să-și compromită confortul și resursele. În acest context, primirea pe email a facturii de energie și punerea la dispoziție a mai multor modalități de plată a facturilor sunt pentru client avantaje importante. Astfel, fiecare client va salva timp și resurse, rezolvându-și problemele ușor și eficient din confortul locuinței sale.

Care sunt beneficiile primirii facturilor de energie pe email?

Printre principalele beneficii ale primirii facturilor pe email se numără:

Reducerea duratei de transmitere

Cele mai citite articole

Având posibilitatea de a primi factura în format electronic pe email, durata de transmitere a acesteia va fi redusă și cu siguranță va ajunge în timp util, fiind evitate eventualele întârzieri la serviciul de distribuție. În acest fel, timpul de distribuire este diminuat semnificativ, iar facturile sunt recepționate de către clienți pe e-mail imediat după emiterea lor de către furnizor.

Plata facilă a facturii

Odată ce factura este primită, ai posibilitatea de a plăti rapid. Poți alege fie să o achiți chiar în momentul primirii sau până în data limită agreată prin contract.

Accesul rapid la informații

Primind factura la energie electrică prin email, ai acces în timp real la informații și o poți vizualiza imediat pentru a vedea care a fost consumul și ce valoare trebuie să achiți. Față de modul clasic de primire prin poștă, primirea facturii pe e-mail este mult mai avantajoasă.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Te tentează un credit până la salariu rapid? Iată ce ar trebui să știi

Articolul Urmator

Alege un service auto de calitate din orasul tau

Cele mai populare