gedave

Ce transmiti, de fapt, atunci cand oferi brichete personalizate?

Poate cea mai buna investitie pe care le pot face reprezentantii afacerilor in campaniile de promovare a diferitelor produse sau a brandului in sine, ori in perioadele in care angajatii trebuie recompensati intr-un fel sau altul pentru efortul depus este reprezentat de achzitionarea unor brichete personalizate inscriptionate cu detaliile firmei.

Brichetele personalizate reprezinta un concept relativ nou si eficient de promovare a unei afaceri, precum si de motivare a angajatilor si de fidelizare a clientilor. Brichetele pot fi personalizate si pentru a fi oferite in dar rudelor sau prietenilor cu diferite ocazii, insa cel mai adesea sunt comandate in numar foarte mare in scop profesional de promovare.

Fii unic si ofera in dar brichete personalizate angajatilor sau colaboratorilor, clientilor sau partenerilor de afaceri

Ideea daruirii unei brichete personalizate este pe cat de geniala, pe atat de eficienta. Bricheta personalizata va indeplini urmatoarele roluri importante:

Va fi folosita de catre fumatori zilnic – mod de promovare garantata

Fumatorii folosesc zilnic bricheta pentru a-si aprinde tigarile. Un obicei important al fumatorilor este acela de a-si imprumuta brichetele sau dispozitivele de aprins tigarile. Acest obicei aduce de cele mai multe ori promovarea companiei, deoarece in discutiile lor, fumatorii vor explica si de unde au primit bricheta, cu ce se ocupa firma respectiva si ceilalti pot lua datele de contact direct de pe bricheta.

Va fi folosita pentru aprinderea aragazului

Cele mai citite articole

Aragazul cu aprindere electrica nu este chiar atat de accesibil din punct de vedere financiar romanilor, de aceea modelele cu aprindere la bricheta sau chibrit inca sunt “la moda”. Astfel, bricheta personalizata se va dovedi si utila in gospodarie, nu numai pentru promovare.

Este un mijloc bun de exprimare a aprecierii fata de angajati

Un alt motiv pentru a investi in brichete personalizate este acela de a oferi angajatilor mai multa incredere in sine si in faptul ca isi dau silinta sa devina productivi, sa aduca profit companiei. Cu ocazia sarbatorilor de iarna, a sarbatorilor Pascale sau a celebrarii aniversarii firmei, brichetele pot fi oferite angajatilor alaturi de alte bonificatii si beneficii materiale sau financiare.

Este un mod bun de atragare si de fidelizare a clientilor

Oferirea unei brichete personalizate reprezinta cel mai eficient mod de atragere si de fidelizare a clientilor. O data ce acestia vor primi un mic cadou, o mica atentie din partea companiei, cu siguranta vor dori sa revina in semn de multumire sau in speranta ca fiind clienti fideli, vor primi si alte beneficii.

Informatii importante despre brichetele personalizate

Brichetele personalizate sunt reincarcabile, sunt ieftine si disponibile in diferite culori, fabricate din materiale de cea mai buna calitate, folosind tehnici de personalizare moderne si eficiente. Acestea reprezinta o investitie foarte buna pentru orice companie, fie ca este oferita clientilor, colaboratorilor sau angajatilor.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Mai bine închiriază mobilier evenimente decât să cumperi

Articolul Urmator

Cele mai bune filme despre jocuri de noroc

Cele mai populare