gedave

Cele mai așteptate jocuri de PS4 din 2022

Deși anul 2021 a fost încununat cu apariția celei mai noi platforme de gaming de la Sony, PS5, o mare parte din fanii acestei companii încă folosesc platforma trecută. PS4, chiar dacă este un pic mai învechit, mai are capacitatea de a porni și rula majoritatea jocurilor moderne. De aceea, studio-urile de gaming mai scot noi jocuri pentru această platformă. Diversitatea jocurilor pentru PS4 poate fi comparată cu cele mai mari casino online din lume. 

Dacă ești un fan PS4 și ai nevoie de noi idei de jocuri pentru anul 2022, iată câteva dintre cele mai așteptate și unele dintre cele mai noi jocuri destinate acestei platforme de gaming. 

God of War Ragnarok 

God of War este una dintre cele mai populare și bine-vândute francize a companiei Sony. Jocurile din această serie au fost destine mai multor platforme de gaming ale acestei companii. Începând cu God Of War, realizat în anul 2005 și destinat platformei PS2, această serie de jocuri a fost una dintre cele mai de succes din palmaresul Sony.  Iată toată lista de jocuri ce intră în seria God of War

  • God of War
  • God of War 2
  • God of War: Betrayal 
  • God of War: Chains of Olympus
  • God of War 3
  • God of War: Ghost of Sparta
  • God of War: Ascension 
  • God of War: 3 Remastered 
  • God of War (2018)

Acesta povestește istoria zeului războiului Kratos care, după mai multe peripeții și aventuri, ajunge să omoare întreg panteonul de zei grecești. Aici și începe noua istorie a zeului, încununată de noul joc God Of War, ieșit în anul 2018. În acesta, jucătorii fac cunoștință cu noi personaje, incluzând fiul zeului Kratos, Atreus. 

Noul God Of War îl aruncă pe Kratos în lumea zeilor scandinavi. Aici, zeul războiului trebuie să afle proveniența fiului său și a mamei sale. Noul God Of War Ragnarok este planificat spre a apărea în anul 2022. Acesta trebuie să fie o continuare directă a jocului din 2018 și să povestească despre Kratos și fiul său Atreus, care deja a crescut și începe să învețe cum să fie un zeu. 

Gotham Knights 

Gotham Knights este un RPG de acțiune cu lume deschisă, plasat în cel mai dinamic și interactiv Gotham City de până acum. Patrolează cele cinci cartiere distincte ale lui Gotham în joc solo sau cu un alt erou și participă la activități criminale oriunde o găsești.

Batman este mort. O nouă lume interlopă criminală și expansivă a măturat străzile orașului Gotham.

Cele mai citite articole

Acum, unicii care pot salva acest oraș sunt cei din familia decedatului erou. BatGirl, Robin, Red Hood și Nightwing sunt cei ce vor ajuta polițiștii să aducă o nouă etapă de pace și plăcere în orașul scufundat în criminalitate și mafie. Elucidează mistere, bate-te cu criminali și elimină mafioți înrăiți, iată menirea ta în acest joc captivant și plin de acțiune. 

Horizon Forbidden West 

Unul dintre cele mai așteptate sau, probabil, cel mai așteptat joc video al anului 2022. Deși acesta a fost prezentat pe 18 Februarie 2022, este păcat să nu vorbim despre această artă în formă de joc video. 

Horizon Forbidden West este o este o continuare directă a popularului Horizon Zero Dawn. Acesta povestește istoria unei civilizații post-apocaliptice. Jucătorul este scufundat în lumea plină de roboți și diferite tehnologii uitate, omenirea fiind practic dată înapoi în epoca de piatră. Personajul principal, Aloy, este menit să afle cât mai multe despre această civilizație demult uitată și despre propriul trecut. 

Horizon Forbidden West continuă aventurile tinerei Aloy și mai dă odată șansa jucătorilor de a admira lumea roboților și a vânătorii de mașinării. Aloy este la fel de curioasă și dornică de aventură ca și în prima parte a jocului. Dacă nu ai trecut prima parte, este obligatoriu să o faci înainte de a începe Horizon Forbidden West. Scenariile acestora sunt strâns legate și extrem de importante. 

Elden Ring 

Jocul ce face ravagii în comunitatea de gameri. Acesta a fost prezentat pe data de 25 februarie 2022 și este cu adevărat unul dintre cele mai importante jocuri pentru PS4 și PS5 ce vor fi prezentate anul acesta. Dacă ești un fan al FromSoftware, Elden Ring nu va fi o noutate pentru tine. 

Elden Ring este, de fapt, o antologie de jocuri ce combină mai multe detalii din seria de Dark Souls și Demon Souls. Principalul lucru ce atrage comunitatea de gameri este faptul că, deși aceasta îmbină o mulțime de diferite detalii din aceste jocuri, Elden Ring este un joc open world. 

Aceasta poate însemna doar un singur lucru. Jucătorul nu va mai fi îndrumat de designerii jocului către scopul sau boss-ul final. Acesta va fi nevoit să își găsească singur drumul, prin intermediul studierii lumii deschise, a dialogurilor cu personaje și descrieri ale obiectelor găsite. Cu puternice caracteristici de RPG, acest joc poate fi numit pe drept unul dintre cele mai importante release-uri din acest an.

Iată și cele mai importante jocuri din anul 2022. Acest top a inclus atât jocuri care deja au fost prezentate cât și acele jocuri care urmează să fie văzute de publicul larg în acest an. Dacă ești un fan Sony și PS4 în special, te sfătuim să le încerci pe toate.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tot ce trebuie să știi despre structurile metalice din inox

Articolul Urmator

Alimente pe care le poți manca daca ai un stomac sensibil

Cele mai populare