gedave

Cum poate Vitas România să susțină dezvoltarea afacerii tale agricole

Cum poate Vitas România să susțină dezvoltarea afacerii tale agricole

Ai o firmă în domeniul cultivării cerealelor și a plantelor oleaginoase, te ocupi de viticultură, pomicultură, horticultură sau creșterea animalelor? Ca antreprenor în sectorul agricol, te confrunți cu provocări diverse, riscuri și incertitudini pe termen lung. Află cum poți să dezvolți un business profitabil, cu ajutorul creditelor de la Vitas România!

Ce servicii oferă compania Vitas România pentru afacerile din agricultură?

Vitas România este o instituție financiară ce oferă credite nebancare pentru afaceri mici și agricultori. Are sedii în Oradea, Cluj-Napoca, Timiș, Lugoj, Arad, Alba-Iulia, Deva, Mediaș, Sibiu, Reșița, Târgu Jiu și Drobeta Turnu Severin. Poți să contactezi specialiștii Vitas IFN și online, pentru oferte de creditare personalizate. Prin colaborarea cu Vitas România, beneficiezi de o gamă largă de servicii și soluții de finanțare:

Credite IMM

Vitas România îți poate oferi finanțare pentru necesitățile de capital de lucru ale afacerii tale agricole, ajutând la achiziția de semințe, îngrășăminte, combustibil și alte materii prime necesare pentru producție.

Credite agricole

Dacă ai nevoie de finanțare pentru a cumpăra utilaje agricole, terenuri, sau pentru construirea și modernizarea infrastructurii agricole (de exemplu, sisteme de irigații, depozite pentru recolte, sere), Vitas România poate oferi credite de investiții care să te ajute să realizezi aceste obiective.

Credite pentru decontarea facturilor

Te confrunți cu probleme de cashflow și vrei să reglezi fluxul de numerar din firma ta? Vitas România te ajută să nu mai aștepți după încasările restante de la clienți! Ai la dispoziție diferite tipuri de credit pentru decontarea facturilor, cu accesarea sumelor cuvenite în aceeași zi cu formularea solicitării. 

Credite rapide

Ai acces și la creditele rapide pentru persoane juridice, disponibile atât pentru SRL, cât și pentru PFA, întreprinderi individuale (II) și întreprinderi familiale (IF). Ia în considerare această soluție de creditare, când ai nevoie urgentă de bani pentru depășirea situațiilor nefavorabile din firmă.

Linii de credit

Cele mai citite articole

Întâmpini dificultăți în gestionarea afacerii tale din domeniul agricol? Cu o linie de credit, poți plăti la timp furnizorii și angajații. În același timp, ai resurse să acoperi cheltuielile pentru materiile prime, utilități, impozite și alte taxe.

Credite pentru îmbunătățiri locative

Poți să accesezi și fonduri pentru lucrări de renovare la sediul firmei. Acest tip de creditare ți se potrivește dacă ești producător agricol, SRL, PFA, II sau IF și deții o afacere ce funcționează sau este înregistrată în mediul rural.

Ce beneficii aduce Vitas România în dezvoltarea afacerii tale agricole?

Colaborarea cu Vitas România se bazează pe transparență, răspuns rapid și birocrație redusă. Încă de la început, știi care sunt costurile creditului și dacă te califici la un credit IFN pentru persoane juridice.

În cel mult 48 de ore, primești răspuns la cererea ta, în cazul aplicării pentru o linie de credit. Numărul de documente pentru acordarea de împrumuturi rapide este redus la minim, ca să scapi de birocrație. Fie că mergi la unul dintre sediile Vitas IFN sau contactezi online specialiștii în creditare, găsești oameni cu disponibilitate, promptitudine și profesionalism.

Prin structurarea creditelor în funcție de ciclul de producție specific sectorului agricol, Vitas România îți oferă soluții de finanțare personalizate, inclusiv perioade de grație, în funcție de calendarul lucrărilor din câmp. La Vitas România beneficiezi de consiliere de business, ca să planifici mai bine investițiile și să gestionezi eficient resursele afacerii tale.

Cu o experiență de peste două decenii în domeniul finanțărilor pentru agricultură, Vitas România îți oferă servicii de înaltă calitate, adaptate la specificul pieței locale și regionale. Beneficiezi de know-how pentru diverse proiecte finanţate de Guvernul României şi Banca Mondială. Dezvoltă-ți afacerea agricolă, alături de cea mai experimentată instituţie de microcreditare din sectorul agribusiness!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Amenajarea inteligentă a unei băi mici: cum maximizezi spațiul și stilul

Articolul Urmator

Aftele Bucale: Cauze, Tratamente și Factori care du al Apariția Acestora

Cele mai populare