gedave

Cum sa ai design modern si siguranta sporita pentru cei care folosesc scarile? Folosesti balustrade de sticla securizata

Prima data cand orice persoana intra intr-o institutie sau intr-o locuinta mai mare se va uita la cum arata aceasta in interior. Cu alte cuvinte prima impresie este data de modul in care arata fiecare element care va compune designul interior. Aici se poate lucra pe mai multe „paliere”, de la mobila premium la compartimentare deosebita si adaptarea spatiului pentru tipul de locuinta sau institutie.

Scarile sunt si ele importante, mai ales daca au o pozitionare centrala. Pe langa faptul ca trebuie sa arate cat mai bine, scarile trebuie sa fie si sigure. Materialele din care sunt facute, alese cu grija, vor fi completate de balustradele care vor ajuta la deplasarea pe verticala si la delimitarea scarilor de restul elementelor din spatiul respectiv.

Pentru siguranta sporita si design elegant puteti opta, de pilda, pentru balustradele de sticla Abc Ludens, balustrade realizate din sticla securizata de calitate superioara. Transportul, manopera si montajul sunt incluse in pret la ABC Ludens, pentru Bucuresti si Ilfov, dar serviciile firmei pot fi solicitate in toata tara.

Cele mai citite articole

Sticla poate fi prinsa in conectori laterali, montajul se poate realiza si pe rampe, balcoane, terase, in functie de proiect puteti avea sticla ultra calara, sablata, fumurie, clara. Mana curenta este din lemn din diverse esente la balustradele de sticla Abc Ludens, poate fi solicitata si prindere in montati mici, medii pe treapta.

Toate balustradele se personalizeaza si se executa rapid, in 15-20 zile lucratoare, sticla mai poate fi cu prindere in profil U tip menghina, daca se doreste, avand grosimi variabile, in functie de proiectul in care se foloseste.

Balustrada din sticla arata bine, este rezistenta la zgarieturi si la socuri, sticla securizata si obtinuta in urma unor procese de prelucrare speciale nu va pune in pericol viata celor care se afla pe scari in cazul in care aceasta se sparge, se curata usor si se intretine fara probleme.

Pe langa aceste avantaje balustradele din sticla securizata sunt si foarte usor de montat si de ajustat in functie de proiecte, au un aspect foarte elegant si simplu de integrat in orice decor si design interior.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Dinti ca in tinerete si la 60+? Protezele dentare va redau zambetul de altadata

Articolul Urmator

La ce sa fii atent cand cauti o locatie botez Ploiesti?

Cele mai populare