gedave

Cum sa organizezi o petrecere surpriza?

Vrei sa organizezi o petrecere surpriza? Excelent. Este timpul pentru o planificare serioasa si secreta. Cele mai bune petreceri-surpriza sunt bine gandite, implica doar cativa oameni si, evident, sunt un secret total! Cu urmatorul ghid, persoana draga careia ii faci surpriza isi va aminti de aceasta petrecere mult, mult timp.

Empatizeaza cu sarbatoritul

In primul rand ar trebui sa te asiguri ca persoanei pe care vrei sa o surprinzi ii plac petrecerile surpriza. Apoi, sa ai in vedere ca invitatul de onoare trebuie sa fie imbracat corespunzator. Cu siguranta niciunuia dintre noi nu i-ar placea sa fie surprins de oameni dragi imbracat in tinuta sport sau casual la o petrecere formala. Deci, asigura-te ca persoana careia i se face surpriza se va simti confortabil in pielea lui. Ii poti spune ca il inviti la un restaurant select sau la petrecere pentru a fi sigur ca ai bifat acest aspect important. 

Cele mai citite articole

O modalitate excelenta de a te gandi la toate aspectele pentru petrecere este sa inchizi ochii si sa iti imaginezi ca esti invitat la acest eveniment. Care este primul lucru pe care il vezi, auzi si mirosi? Cine te lasa sa intri? Cand ti se serveste prima bautura? Imagineaza-ti ce se poate intampla pana la sfarsitul petrecerii surpriza. Facand acest lucru iti vor veni multe idei despre cum ar trebui sa arate petrecerea. 

Spune-le oamenilor sa pastreze secretul

Cea mai grea parte a unei petreceri surpriza este sa te asiguri ca oaspetele tau de onoare nu afla si ca nimeni altcineva nu-si face planuri cu persoana careia ii planifici petrecerea. Pentru a evita aceste probleme cat mai mult posibil, spune oamenilor individual, fata in fata, prin telefon sau printr-un mesaj. A purta o discutie individuala este o idee buna din mai multe motive. In acest fel, le poti explica sa tina secretul. Nu invita un grup mare de oameni pentru ca vestea se duce repede si se poate distruge totul. Daca au intrebari, vor veni la tine mai tarziu si nu vor incepe sa vorbeasca cu alte persoane.

Surpriza!

Acum invitatul va fi surprins si cu siguranta se va simti special! Pentru a face petrecerea cat mai interesanta, joaca-te cu accesoriile pentru petrecere cum ar fi baloanele si confetti cu care poti crea instant atmosfera de distractie. Cand intra sarbatoritul in incapere poti arunca cu confetti. Locul in care planuiesti sa faci petrecerea surpriza poate fi decorat cu articole cum ar fi coifuri, baloane, farfurii, pahare, lumanari si servetele iar pe toate acestea sa scrie “Happy Birthday”, alta urare sau de ce nu, sa fie cu tema unui hobby al oaspetelelui tau. Vezi mai multe produse aici.  Pregateste un tort special pentru petrecere si il poti decora cum ti se pare mai potrivit. De asemenea, un banner ar arata senzational la intrarea in incapere. Accesorizeaza totul cu culoarea preferata a victimei. Cu siguranta persoana se va simti minunat cand va vedea oamenii dragi si decoratiunile special amenajate pentru ea. In cele din urma, nu a fost asa de greu, nu-i asa?

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Întâlnire romantică: 4 sfaturi pentru o seară reușită

Articolul Urmator

Cum sa te îmbraci cu gust pentru cununia civilă

Cele mai populare