gedave

Cum să-ți întărești sistemul imunitar în sezonul rece

A venit frigul și sezonul răcelilor este în toi! Dar nu trebuie să-ți fie frică, avem soluția perfectă care să te apere de neplăcerile anuale. Totul începe cu un sistem imunitar de fier, alimentat pe tot parcursul anului căruia nu i-ar putea face față nici o răceală. Sănătatea nu se dobândește prin cure ocazionale sau alimente minune, ci printr-un stil de viață bine ales!

Iată 5 moduri prin care să te menții sănătos pe tot parcursul anului

1.      Alimentație

O alimentație echilibrată și plină de vitamine este cheia stării tale de bine! Optează pentru fructe și legume bogate în vitamina C, D și zinc pentru a forma o barieră naturală și rezistentă împotriva virusurilor. În cazul în care nu reușești să le asimilezi prin alimentație se pot face perfuzii la domiciliu prin TruMed sau poți apela la suplimente alimentare care să îți asigure toate cele necesare. Firma TruMed se ocupă de asistență medicală la domiciliu și investigații prin care se vor asigura că totul merge ca pe roate în organismul tău.

2.      Hidratare

Apa este esența vieții, deci nu poate lipsi din stilul tău de viață. Hidratarea este un element vital ce asigură buna funcționare a organelor, drept pentru care este nevoie să bei cel puțin doi litri pe zi. Deshidratarea poate conduce la o imunitate scăzută, așa că fă tot posibilul să ai cu tine o sticlă de apă în fiecare moment al zilei.

3.      Odihnă

Cele mai citite articole

O zi plină de activitate trebuie să se sfârșească cu un somn bine meritat! Este nevoie să dormi cel puțin 7-9 ore pe zi pentru a putea face față tuturor provocărilor. Astfel, vei putea lăsa timp de refacere corpului tău pentru a putea lupta în apărarea sa.

4.      Sport

Alege să îți pui corpul în mișcare cel puțin 30 de minute în fiecare zi. Sportul ajută la buna oxigenare a organelor și pune sângele în circulație, diminuând nivelul de stres și astfel crescând imunitatea! Totodată acesta contribuie la îmbunătățirea stării mentale și a bunei dispoziții per total!

5.      Fără alcool

Alcoolul consumat în exces poate aduce grave probleme de sănătate. În ceea ce privește imunitatea, acesta distruge celulele imune, cauzând declinul barierei tale naturale. Totuși, nu trebuie să te impacientezi deoarece chiar și unele alimente care conțin alcool, cum ar fi vinul, pot fi benefice pentru organismul tău consumate în mod echilibrat.

Corpul tău este un templu, așa că tratează-l ca atare! Investiția pe termen lung în imunitatea ta poate fi cea mai bună alegere de afacere pe care o poți face în viața aceasta. Succesul pornește de la starea interioară de bine și când te simți excelent fizic simți că poți muta munții din loc. Ține cont de toate aceste aspecte și cu siguranță o să vezi rezultatele pe termen lung. Este extrem de important să vezi imunitatea ca pe un angajament pe termen lung pe care să-l iei în serios, nu ca pe ceva sezonier pentru a nu te îmbolnăvi în sezonul rece.

Sursa foto: Pexels.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să reciclezi sau să refolosești sacoșele din hârtie

Articolul Urmator

Iustin Paraschiv, un om de afaceri care privește cu încredere spre viitor

Cele mai populare