gedave

De ce se teme Olivia Colman că Regina Elizabeta ar putea urmări serialul The Crown

De ce se teme Olivia Colman că Regina Elizabeta ar putea urmări serialul The Crown

Olivia Colman spune că simte „multă presiune” atunci când o întruchipează pe Regina Elisabeta a II-a în serialul The Crown.

„Există multă presiune când joci rolul unei personalități care încă traiește”, a spus actrița în vârstă de 46 de ani într-un interviu acordat recent.

„Te gândești: ‘Doamne, dacă Regina Elisabeta a II-a se uită la serial și mă vede? Poate crede că interpretarea mea este complet greșită. O să schimbe postul”, a continuat aceasta.

Bineînțeles, Colman nu se află pentru prima oară în această ipostază. Ea a câștigat un Oscar pentru portretizarea reginei Anne în pelicula The Favorite din 2018. Dar, în acel rol, explică ea, a avut mai multă libertate de exprimare.

„Frumusețea Reginei Anne este că nimeni nu-mi poate spune că nu a sunat așa, dar toată lumea îmi poate spune cum sună Regina Elisabeta și asta este puțin enervant”, explică Colman.

„Este mult mai greu să joci oameni pentru că toată lumea are o viziune, o imagine și despre care ei au idei”, a conchis aceasta.

Cel de-al patrulea sezon din The Crown va avea premiera la sfârșitul acestui an, însă încă n-a fost anunțată data exactă.

Olivia Colman, a doua favorită la Premiile Emmy

La Premiile Emmy din acest an, Olivia Colman pornește cu șansa a doua la categoria Cea mai bună actriță principală într-un serial dramatic, potrivit cotelor oferite de Unibet.

Actrița britanică are cota 2.75 și le va avea ca adversare pe Laura Linney (Ozak) – cota 2.00, Jennifer Aniston (The Morning Show) – cota 5.00 și Jodie Comer (Killing Eve) – cota 9.00.

Cu șansa a doua pornește și The Crown la categoria Cel mai bun serial dramatic. 9.00 este cota pentru o victorie, totuși neașteptată, a serialului difuzat de Netflix.

Cele mai citite articole

La această categorie, mare favorit este serialul Succession, pentru care bookmakerii oferă o cotă de 1.25. Celelalte seriale nominalizate sunt The Handmaid’s Tale, cota 9.00, și Ozark, cota 11.

Unde mai poate fi văzută  Olivia Colman

Născută la Norwich, Sarah Caroline Olivia Colman este una dintre cele mai de succes și premiate actrițe britanice. De-a lungul timpului a câștigat un premiu Oscar, trei Premii ale Televiziunii și Academiei Britanice, un Premiu al Academiei Britanice de Film, trei Globuri de Aur, patru Premii ale Filmului Britanic Independent, un Premiu Screen Actors Guild, un Volpi Cup și BFI Fellowship.

Olivia Colman a putut fi văzută în filme de succes, precum The Lobster, Hyde Park on Hudson, Crima din Orient Express și The Favourite.

Pentru rolul din comedia neagră din The Favourite, Olivia Colman a primit laude din toate părțile, fiind recompensată cu un Oscar, Premiu BAFTA si Globul de Aur pentru cea mai bună actrița în rol principal.

The Crown, un serial de succes

The Crown este un serial de televiziune americano-britanic creat de Peter Morgan. Serialul este o povestire biografică despre domnia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit.

Primul sezon acoperă perioada de la căsătoria ei în 1947 cu Philip, Duce de Edinburgh, până la desfacerea logodnei surorii ei Printesa Margaret cu Peter Townsend, în 1955.

Al doilea sezon acoperă perioada de la Criza Canalului de Suez din 1956 până la demisia celui de-al treilea prim-ministru al Reginei, Harold Macmillan, în 1963, și nașterea Prințului Edward în 1964.

Al treilea sezon continuă cu anul 1964, acoperind cele două mandate ale premierului Harold Wilson, până în 1976, în timp ce cel de-al patrulea sezon va acoperi mandatul lui Margaret Thatcher și se va concentra pe Diana, Prințesa de Wales.

Se intenționează ca serialul să dureze 60 de episoade de-a lungul a șase sezoane, cu 10 episoade de câte o oră pe sezon, acoperind viața Elisabetei din tinerețe, de-a lungul domniei ei, cu noi actori distribuiți la fiecare două sezoane.

39 de nominalizări la Premiile Emmy a strâns The Crown pentru primele sale 3 sezoane.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Migrena – cauze, tratament și prevenire

Articolul Urmator

De ce sa alegem laptele fara lactoza?

Cele mai populare