gedave

Factori de luat in considerare in alegerea unei trotinete electrice

Atunci cand te hotarasti sa achitionezi o trotineta electrica, dar nu stii de unde sa incepi, ar fi bine sa arunci o privire peste site-urile care se ocupa de comercializarea lor, precum werbo.ro. Este posibil sa gasesti mai multe informatii decat ai putea crede sau este posibil, de asemenea, sa descoperi caracteristici pe care le au acestea si despre care nu stiai inca. Pe langa design, este foarte important ca o trotineta electrica sa indeplineasca anumite conditii pentru a fi eficienta in utilizare.

In ceea ce priveste greutatea acestora, este important sa retii ca intervalele citate ale producatorilor pentru trotinete electrice sunt, in general, cele mai bune exemple. Majoritatea se bazeaza pe o persoana de greutate medie (70 kg) care merge pe un drum drept, asfaltat, iar trotineta este echipata cu o baterie noua. Retine ca trotinetele mai ieftine au baterii mai ieftine, iar volumul de incarcare pe care il pot avea scade cu fiecare incarcare.

Asigura-te, de asemenea, ca acestea au o calitate buna. Majoritatea trotinetelor electrice sunt fabricate in China. Producatorii chinezi produc insa si produse de inalta calitate (cum ar fi iPhone-ul), dar produc si unele de o calitate absolut slaba. Unele trotinete electrice arata ieftine si „plastice”. In timp ce industria trotinetelor electrice este inca la inceput, este intelept sa ramai la companiile mai mari, mai de renume.

Cat despre fiabilitate, trotinetele electrice sunt inca o categorie de produse relativ noua. Sfatul specialistilor este sa ramai la marii producatori. Exista si producatori care au oferit utilizatorilor trotinete electrice cu pana la 30% defecte.

Cele mai citite articole

In afara de aceste aspecte, mai trebuie luate in considerare si alte aspecte precum garantia, sarcina maxima autorizata sau echiparea cu lumini.

In ceea ce priveste garantia, compania este una care isi onoreaza cererile de reparatie? Daca trebuie sa folosesti garantia pentru o eventuala reparatie, unde va trebui sa trimiti trotineta electrica? Exista si povesti de groaza cu oameni care au o vina minora si care au nevoie sa-si trimita trotineta inapoi in China pentru a fi remediata problema. Acest lucru a durat luni si a costat foarte multi bani. Este important ca garantia sa fie acoperita in tara in care esti, altfel este posibil ca reparatia sa nu mai merite niciun efort.

Cat despre sarcina maxima, nu toate trotinetele electrice sunt construite pentru a avea aceeasi incarcare si ar trebui sa iei acest aspect in considerare atunci cand iei decizia finala. Trotinetele proiectate pentru Europa tind sa aiba o sarcina maxima de 100 kg. O multime de oameni care cantaresc peste 100 kg calatoresc zilnic cu aceste trotinete. Cu toate acestea, trebuie sa fii avertizat ca acest lucru iti poate invalida garantia si poate fi si extrem de periculos.

Unele trotinete electrice au lumini incorporate, altele au reflectoare. Este o imbunatatire relativa sa pui pe trotineta luminile de ultima generatie folosite pentru biciclete, mai ales daca obisnuiesti sa te deplasezi cu aceasta noaptea. Exista insa si acele modele cu lumini incorporate care ar putea fi, totusi, cele pe care le-ai putea prefera.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Concediu la mare: 6 lucruri pe care să le iei cu tine

Articolul Urmator

Ce este IA și cum ne îmbunătățește viața?

Cele mai populare