gedave

Hainele potrivite pentru fiecare siluetă – cum să alegeți hainele pentru silueta pentru a-i evidenția avantajele?

Dacă doriți să vă dezvoltați o garderobă doar cu piese vestimentare care vă complimentează silueta și vă ajută să vă simțiți grozav, atunci este necesar să vă cunoașteți forma corpului. Cunoscându-vă forma corpului, veți putea alege articole vestimentare care vă ajută să arătați și să vă simțiți minunat. Rolul principal al hainelor este acela de a ne spori încrederea în sine, de a ne evidenția avantajele și de a ține pasul cu stilul nostru de viață. Există multe forme diferite ale corpului, însă majoritatea femeilor se încadrează în una dintre următoarele siluete: măr, pară, clepsidră, triunghi inversat sau dreptunghi.

Cum să vă îmbrăcați dacă aveți silueta sub formă de măr sau pară?

Dacă aveți silueta în formă de măr, veți dori să atrageți atenția fie asupra părții superioare a corpului, fie asupra picioarelor, asta însemnând să distrageți atenția de la talie și să optați pentru piese vestimentare care vă alungesc corpul. Pentru un efect de slăbire, optați pentru imprimeuri mărunte, de dimensiunea palmei sau chiar mai mici. Puteți redefini locul în care se află secțiunea mediană, așezându-vă cureaua puțin mai sus de linia taliei. Astfel, veți obține o silueta mai subțire.

În ceea ce privește țesăturile și croiala, optați pentru materiale texturate și pentru piese vestimentare cu drapaje. Dacă șoldurile sunt mai late decât umerii, cel mai probabil aveți o siluetă tip pară. Încercați să atrageți atenția asupra părții superioare a corpului și să distrageți atenția de la partea inferioară. Pentru a crea echilibru, accentuați-vă umerii și evidențiați-vă decolteul.

Cele mai citite articole

Dacă aveți nevoie de îmbrăcăminte exterioară, veți găsi un palton damă pe answear.ro cu umeri ușor ridicați sau cu o croială mai evazată. Astfel de modele vă ajută să creați echilibrul mult dorit între umeri și șolduri. Optați, de asemenea, pentru eșarfe colorate și coliere pentru a distrage atenția de la șolduri. La rândul lor, rochiile cu croială evazată sau în formă de A sunt cele mai măgulitoare pentru o siluetă sub formă de pară.

Cum să vă îmbrăcați dacă aveți o siluetă sub formă de clepsidră sau dreptunghi?

Dacă umerii și șoldurile sunt echilibrate și aveți o talie definită, cel mai probabil aveți o siluetă sub formă de clepsidră. Este considerată silueta cea mai feminină și cea mai echilibrată, așadar nu vă feriți de rochiile mulate care vă accentuează formele. În schimb, evitați piesele vestimentare voluminoase și pe cele cu volane sau cu surplus de material, deoarece riscați să alterați forma frumoasă de clepsidră.

Dacă bustul, talia, umerii și șoldurile sunt relativ proporționate și aveți o formă a corpului destul de dreaptă, cel mai probabil vă numărați printre persoanele care au o siluetă tip dreptunghi. Evitați hainele largi și fără formă, ci în schimb alegeți piese vestimentare care vă modifică puțin formele drepte. Cureaua, de exemplu, este accesoriul ideal pentru a vă crea o talie mai bine definită. Optați pentru rochii cu croială în A, care vă evidențiază talia. Dacă sunteți adepta confortului, obțineți o ofertă Adidas Originals și completați-vă ținutele cu o pereche de adidași care prioritizează libertatea de mișcare. Rochiile cu croială în A se potrivesc excelent cu adidașii. Salopetele, de asemenea, sunt recomandate pentru siluetele sub formă de dreptunghi. Alegeți o salopetă cu umerii ridicați pentru a vă evidenția umerii.

În cele din urmă, dacă aveți o siluetă sub formă de triunghi inversat, cu umerii mai lați decât șoldurile, atrageți atenția asupra umerilor cu piese vestimentare cu decolteuri deschise sau cu revere ample. Optați pentru haine care vă definesc talia și adaugă volum în zona șoldurilor pentru a vă echilibra proporțiile. Rochiile și fustele voluminoase sunt alegeri excelente pentru persoanele cu silueta sub formă de triunghi inversat.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 tipuri de asigurări necesare oricui

Articolul Urmator

Dezavantajele aplicațiilor mobile de cazino pe care trebuie să le iei în calcul

Cele mai populare