gedave

iPhone 13 Pro Max vs iPhone 12 Pro Max: 10 lucruri pe care trebuie să le știți

Lansarea noului iPhone 13 Pro Max a stârnit o adevărată senzație în lumea tehnologiei. Dar cum se compară acesta cu predecesorul său, iPhone 12 Pro Max? 

Iată 10 lucruri importante pe care trebuie să le știți: 

  • Design:

 În ceea ce privește designul, iPhone 13 Pro Max este puțin mai gros și mai greu decât predecesorul său, iPhone 12 Pro Max. Acest lucru se datorează dimensiunii mai mari a camerei foto de pe spatele telefonului. În plus, iPhone 13 Pro Max vine într-o nouă paletă de culori, inclusiv Sierra Blue, care a devenit extrem de popular printre utilizatori.

  • Ecran: 

Ecranul Super Retina XDR de pe iPhone 13 Pro Max are o rată de refresh de 120 Hz, ceea ce face ca experiența de utilizare să fie mult mai fluentă și mai rapidă decât pe iPhone 12 Pro Max. În plus, noul telefon are o luminozitate puțin mai mare și o gamă cromatică mai largă, oferind imagini mai detaliate și mai vii.

  • Procesor: 

Procesorul A15 Bionic de pe iPhone 13 Pro Max oferă o performanță îmbunătățită față de A14 Bionic de pe iPhone 12 Pro Max. Acest lucru face ca telefonul să fie mult mai rapid și mai puternic, ceea ce se traduce prin o experiență de utilizare mult mai fluidă.

  • Camera:

 Noul iPhone 13 Pro Max are o cameră foto îmbunătățită față de iPhone 12 Pro Max, cu un senzor de imagine mai mare și un sistem de stabilizare îmbunătățit. De asemenea, telefonul vine cu tehnologia Night mode pentru fotografierea în condiții de lumină scăzută, care produce fotografii clare și detaliate, chiar și în condiții de iluminare slabă.

  • Filmare video: 

Cele mai citite articole

iPhone 13 Pro Max oferă o funcție nouă de filmare în format ProRes, care oferă o calitate mai mare a imaginii și mai multă flexibilitate în post-producție. Această funcție nu este disponibilă pe iPhone 12 Pro Max, făcând ca iPhone 13 Pro Max să fie alegerea perfectă pentru cei pasionați de videografie.

  • Baterie: 

Noul iPhone 13 Pro Max vine cu o baterie cu o durată de viață mai lungă decât iPhone 12 Pro Max, oferind o autonomie de până la 28 de ore de convorbiri telefonice. Acest lucru este posibil datorită procesorului A15 Bionic, care este mai eficient energetic decât A14 Bionic de pe predecesorul său.

  • Memorie: 

iPhone 13 Pro Max este disponibil în variante cu o capacitate de stocare mai mare decât iPhone 12 Pro Max, cu opțiuni de la 128 GB până la 1 TB. Acest lucru face ca noul telefon să fie perfect pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de stocare pentru fotografii, videoclipuri și alte fișiere.

  • Rezistență la apă:

 iPhone 13 Pro Max este mai rezistent la apă decât iPhone 12 Pro Max, putând fi scufundat la o adâncime mai mare de 6 metri timp de 30 de minute. Aceasta îl face mai potrivit pentru utilizatorii care doresc să își folosească telefonul în timpul activităților acvatice sau în medii umede.

Vezi aici iphone 13 Pro Max! 

  • Preț:

 Prețul pentru iPhone 13 Pro Max este puțin mai mare decât pentru iPhone 12 Pro Max, dar acest lucru se datorează îmbunătățirilor și caracteristicilor noi pe care le oferă. Cu toate acestea, prețul poate varia în funcție de capacitatea de stocare și opțiunile de conectivitate.

  • Disponibilitate: 

În timp ce iPhone 12 Pro Max este încă disponibil pe piață, lansarea noului iPhone 13 Pro Max face ca acesta să fie mai greu de găsit și poate fi necesară o așteptare mai lungă pentru achiziționarea sa. De asemenea, iPhone 13 Pro Max vine cu mai multe opțiuni de conectivitate, inclusiv 5G, ceea ce îl face mai atractiv pentru utilizatorii care doresc să fie conectați mai rapid și mai eficient la internet.
În general, iPhone 13 Pro Max vine cu o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi față de predecesorul său, iPhone 12 Pro Max. De la performanțe îmbunătățite la camere foto mai bune și funcții de filmare video avansate, noul telefon oferă o experiență de utilizare mai bună și mai fluidă. Cu toate acestea, prețul mai mare și disponibilitatea limitată pot fi factori de luat în considerare înainte de a face o alegere între cele două modele.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Îmbunătățirea imaginii companiei prin curățenie și organizare

Articolul Urmator

De unde și cum alegi autocare perfecte pentru afacerea ta de transport pasageri?

Cele mai populare