gedave

Îți dorești să petreci timp de calitate alături de cei dragi? Top 5 activități de familie pe care le poți face în București

Bucureștiul este un oraș ofertant din toate punctele de vedere, atât pentru tineri, cât și pentru familiile cu copii, mai ales atunci când discutăm de activitățile sociale sau recreaționale. Fie că vorbim de localuri sau de activități educaționale, timpul pe care îl petreci cu persoanele dragi este prețios și vă va ajuta să creați amintiri memorabile. 

Iată ce poți face în București, atât în weekend, cât și în timpul săptămânii: 

1. Concert la Berăria H

Dacă vrei să petreci o seară relaxantă alături de familia ta, atunci o vizită la celebra berărie din București, Berăria H, poate fi ceea ce cauți. Aici poți participa la diverse concerte ale artiștilor români sau poți merge să savurezi unele dintre preparatele culinare delicioase pe care localul le pune la dispoziția clienților. În plus, atmosfera este una extrem de primitoare, iar pe timpul verii poți să te bucuri și de razele soarelui, stând pe terasa special amenajată. 

2. Vizită la Muzeul Antipa

Din când în când, o vizită la unul dintre cele mai prestigioase, dar și interesante muzee, este ceea ce ai nevoie pentru un moment de respiro. Antipa – muzeul de istorie naturală, aduce mereu în fața vizitatorilor săi expoziții interactive, care capturează atât atenția copiilor, cât și a adulților. Pe lângă faptul că puștiul tău va fi fascinat de cele văzute, această ieșire poate fi și una cât se poate de educațională. 

3. Vizită la Muzeul Satului 

Cele mai citite articole

Un alt tip de muzeu la care poți merge este cel în aer liber, mai exact Muzeul Satului. Acesta prezintă tradițiile românești, dar și arhitectura caselor de odinioară, în mărime naturală. O astfel de activitate, poate reprezenta cea mai bună alegere pentru zilele călduroase de duminică, tocmai pentru a petrece ceva timp atât în aer liber, cât și cu cei dragi. 

4. O zi de relaxare la aquapark

Cei mici adoră apa, motiv pentru care orice zi petrecută la un aquapark poate fi distractivă și exact pe placul lor. Unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din București este cel de la Therme. Acesta oferă atât zone destinate familiilor cu copii cu tobogane și activități destinate celor mici, cât și zone special create doar pentru adulți.

5. Plimbare prin Parcul Herăstrău 

Dacă îți dorești să petreci timp altături de familia ta, dar și aproape de natură, atunci Parcul Herăstrău poate fi locul potrivit pentru voi. Poți alege să iei parcul la pas sau să alegi o plimbare cu bicicleta. În cazul în care copilul tău este genul de persoană mai aventuroasă, poți alege parcul de aventură din proximitate. 

Pe lângă opțiunile oferite în acest articol, Bucureștiul are foarte multe evenimente la care poți participa, din arii extrem de diverse, tocmai pentru a acoperi un public cât mai larg. Nu uita ca este foarte important ca atunci când stabilești o activitate de familie, să ții cont de toate părerile, inclusiv de ce își doresc și cei mici. 

Sursa foto: magneto.ro 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Compactoare manuale portabile: Simplificarea procesului de compactare a deșeurilor la nivel individual

Articolul Urmator

Cum se depozitează în mod corect furajele

Cele mai populare