gedave

Iustin Paraschiv, La Provincia: “Carnea de pui BIO, Puiul BIO Hrănit Sănătos, este disponibilă pe piață din noiembrie 2023”

Iustin Paraschiv, La Provincia: “Carnea de pui BIO, Puiul BIO Hrănit Sănătos, este disponibilă pe piață din noiembrie 2023”

Impulsionat de un spirit inovator și angajat să ofere consumatorilor produse de top, grupul Carmistin a lansat un proiect ambițios în sectorul agroalimentar românesc prin deschiderea primei lor ferme de pui ecologici. Ferma, recent inaugurată de Carmistin, este amplasată într-un cadru natural, în pitoreasca localitate Leleasca din județul Olt. Pe termen lung, grupul își propune să extindă divizia ecologică, prin adăugarea de noi ferme specializate.

În centrul acestei inițiative îndrăznețe stă Iustin Paraschiv, fondatorul Carmistin, dedicat să contribuie la creșterea sectorului agroalimentar în România. El își continuă angajamentul pentru inovație și durabilitate odată cu deschiderea fermei de pui ecologici, îmbinând tradiția cu cele mai recente metode din domeniu.

Puiul BIO Hrănit Sănătos, produsul principal al La Provincia, oferă consumatorilor o opțiune organică, crescută cu atenție și selecționată meticulos, pentru a răspunde gusturilor sofisticate.

La Provincia introduce pe piață un nou produs – Puiul BIO Hrănit Sănătos

Luând măsuri decisive spre sustenabilitate, La Provincia, parte a portofoliului Carmistin, a introdus pe piața din România Puiul BIO Hrănit Sănătos.

La ceremonia de deschidere, s-a pus accent pe prezentarea acestui produs de excepție, iar discuțiile despre noile direcții subliniază devotamentul Carmistin pentru evoluția sustenabilă a sectorului agroalimentar românesc. Mai mult, acest eveniment reprezintă un pas major pentru Carmistin în schimbarea paradigmei de producție și consum a alimentelor BIO în România.

Inaugurarea primei ferme de pui ecologici este un moment crucial pentru noi, reprezentând o evoluție naturală a strategiei Carmistin în producția de alimente ecologice în România. Interesul pentru un produs ca Puiul BIO Hrănit Sănătos La Provincia semnalează maturizarea pieței, cu o preocupare crescândă pentru calitate și alimentație sănătoasă, produsă responsabil și durabil”, a afirmat Andrei Brumaru, CEO al Carmistin.

Cele mai citite articole

Cu această inițiativă, La Provincia nu doar îmbogățește portofoliul său, dar și deschide noi orizonturi în inovație și excelență în industria agroalimentară. Puiul BIO Hrănit Sănătos reprezintă nu doar o opțiune premium pentru consumatori, ci și un angajament față de mediu și sănătate.

Iustin Paraschiv, președintele Grupului Carmistin, a evidențiat importanța acestei lansări, subliniind că deschiderea primei ferme de pui ecologici este un pas major în planurile ambițioase ale companiei. Acesta reprezintă o promisiune către consumatori și comunitate pentru un viitor mai sănătos și durabil.

Iustin Paraschiv, La Provincia: “Puiul BIO Hrănit Sănătos este pe piață din noiembrie 2023

Din 1 noiembrie 2023, Puiul BIO Hrănit Sănătos La Provincia este disponibil în România. Cu o varietate de mărimi, între 700 și 1.200 grame per pachet, acest produs de calitate se diferențiază prin caracteristicile sale inovatoare, reînnoind oferta de pe piață.

Un element cheie al Puiului BIO Hrănit Sănătos este selecția atentă a hranei, obținută din cereale ecologice cultivate intern. Aceasta contribuie la crearea unui gust autentic românesc, reflectând angajamentul brandului pentru calitate de top.

De asemenea, păsările sunt crescute în mod responsabil, în condiții de aer liber optime, asigurând un mediu sănătos și natural. În plus, Puiul BIO Hrănit Sănătos este liber de antibiotice și aditivi sintetici, reflectând o abordare atentă și sănătoasă a procesului de creștere, cu respect pentru cele mai înalte standarde de calitate.

Aceste practici consistente și transparente în producție reiterează angajamentul Carmistin de a furniza publicului nu doar produse de calitate, ci și opțiuni alimentare care respectă mediul și sănătatea.

Prin producerea și vânzarea produselor ecologice, conducerea Carmistin, sub îndrumarea lui Iustin Paraschiv, contribuie la dezvoltarea durabilă a industriei agroalimentare în țară. Fiecare acțiune strategică demonstrează nu doar preocuparea pentru gust și sănătate, ci și o viziune clară a companiei pentru un viitor echilibrat și sustenabil.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Implantul Dentar: Soluția Modernă pentru Înlocuirea Dinților Pierduți

Articolul Urmator

Notele olfactive ale unui parfum și cum le recunoști

Cele mai populare