gedave

Luptă pentru titlul de campioană, dar și pentru cel de golgheter! Ce șanse au jucătorii de la FCSB și Rapid

FCSB și Rapid București se înfruntă, în premieră istorică, în play-off-ul Ligii 1. Sistemul care a fost introdus în campionatul intern în stagiunea 2015-2016 este unul cu totul și cu totul nou pentru giuleșteni. Aceștia nu au jucat niciodată într-o primă divizie care să fie divizată în două grupe, la capătul unui sezon regular. Cu un stadion nou și o echipă tot mai interesantă, Giuleștiul are așteptări mari de la partidele care o pot purta măcar către un loc european.

Tot în București activează și FCSB, pe cel mai mare stadion al țării. Deși nu îi aparține, Arena Națională o găzduiește pe formația roș-albastră, care a luat parte la toate cele opt ediții ale primei ligi, disputate în sistem cu play-off și play-out. Și în acest sezon, roș-albaștrii le-au oferit fanilor satisfacția de a se lupta pentru titlu și locurile europene. Dacă urmărești campionatul României, pariază acum pe meciurile de Liga 1 și profită de cotele excelente pe care ți le pun la dispoziție bookmakerii.

Dugandzic sau Compagno? Un altfel de duel Rapid vs. FCSB

Liga 1 este un campionat care nu a oferit marcatori extrem de prolifici, în ultimele sezoane. Cu toate acestea, FCSB și Rapid dau în prezent două vârfuri de primă mână, care promit să se lupte până la finalul campionatului pentru titlul de golgheter. Este vorba despre Marko Dugandzic și Andrea Compagno. Ambii fotbaliști au terminat sezonul regulat cu câte 16 goluri marcate, iar croatul Rapidului are și un assist.

Despre Compagno, fotbalist pe care FCSB l-a transferat de la FCU Craiova 1948, s-a spus că ar urma să fie convocat de Roberto Mancini la naționala Italiei. Această convocare nu a mai venit, însă italianul ar putea să își mărească șansele pentru o chemare ulterioară să își reprezinte patria. Totul ar fi posibil, în cazul în care fotbalistul FCSB-ului ar câștiga titlul de golgheter.

Cele mai citite articole

Avantajul său, în fața lui Dugandzic, constă în statutul mai bun pe care FCSB îl are, comparativ cu Rapid, în lupta pentru cucerirea titlului. Bookmakerii contează cu 6,00 un succes al FCSB în actuala stagiune a competiției interne, în vreme ce victoria Rapidului are o cotă foarte mare, de 34,00. La fel ca Dugandzic, și Compagno este executantul desemnat al loviturilor de la 11 metri, pentru echipa sa.

Așadar, cele două vârfuri pornesc de pe picior de egalitate în lupta pentru cucerirea titlului de golgheter, însă Compagno are avantajul de a face parte dintr-o echipă mai bună. Cel puțin, conform calculelor hârtiei. Favorita principală la titlu este CFR Cluj, campioana ultimelor șase ediții din Liga 1. A doua echipă, în ierarhia cotelor, este Farul Constanța, câștigătoarea sezonului regulat. Constănțenii au cota 2,30 pentru un succes final.

Și Universitatea Craiova speră să spargă gheața, sub conducerea lui Eugen Neagoe, însă bookmakerii îi dau șanse destul de mici. Cota oltenilor la titlu este 23,00. Rămâne de văzut ce se va întâmpla până la finalul sezonului, însă pariorii și fanii fotbalului au toate motivele să urmărească cu interes desfășurarea evenimentelor. Profită de cotele pe care ți le-am prezentat, deoarece ele se pot modifica pe parcursul trecerii etapelor, și mizează cu responsabilitate pe echipa în care ai încredere!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce pantofi trebuie să ai în garderobă primăvara?

Articolul Urmator

Beneficiile unei pompe submersibile – vezi cum să uzi plantele din grădină mult mai simplu!

Cele mai populare