gedave

Mașină de gheață: ce model este potrivit pentru firma mea?

Ai nevoie de una dintre acele mașini pentru cuburi de gheață performante pentru a-ți face treaba de zi cu zi în domeniul HoReCa? Chiar merită să comanzi una de la TC Romania Crown Cool, pentru că a avea echipamente de acest gen în jur poate conduce la economii considerabile la sfârșitul lunii în bugetul firmei tale.

Cumpărarea de gheață poate să nu fie chiar cea mai bună alternativă, deoarece nu o să poți calcula întotdeauna de cât de multă sau de puțină gheață vei avea nevoie în mod cotidian.

În plus, până la primirea acestui produs în urma unei comenzi la o companie care se ocupă cu producerea de gheață la scară mare poate trece mult timp, fapt ce îți poate bloca activitatea total sau parțial, ca să nu mai vorbim că o să ai și probleme cu diverși clienți nemulțumiți care nu pot pricepe de ce nu ai instant gheața pe care ei și-o doresc, mai ales pe caniculă.

Odată ce ai ajuns la concluzia că merită să investești într-un asemenea aparat HoReCa, următorul pas este să încerci ca să aflați ce model de mașină de gheață este ideal pentru afacerea ta. 

Ce tip de mașină de gheață este perfectă pentru unitatea ta? Criterii de alegere

Diferența mare care poate exista între anumite modele de mașini de gheață se datorează mai multor factori: începând cu producătorul echipamentului în cauză și sfârșind cu tipul de gheață produsă: fulgi de gheață sau, cel mai adesea, cuburi de gheață.

  • Află de ce tip de gheață ai nevoie în afacerea ta

Care dintre următoarele două feluri de gheață se potrivește nevoilor tale curente?

  1. Cuburile de gheață

Este important să se rețină că popularele cuburile de gheață sunt ideale pentru utilizarea în diverse băuturi alcoolice sau nealcoolice, pe lângă binecunoscutele tratamentele de kinetoterapie menite să reducă durerea cauzată de răni sau crampe.

Cele mai citite articole

În general, acest tip de gheață este ideal pentru brutării, restaurante, baruri, cluburilor sportive, spitale, clinici de fizioterapie, clinici de beauty, săli de fitness etc.

  1. Fulgii de gheață

Gheața sub formă de fulgi se poate adapta foarte bine la diverse recipiente fără a provoca daune altor produse și este ideală în domeniul gastronomic, pentru afișarea în vitrinele frigorifice orizontale a peștelui proaspăt, pentru salate și alte tipuri de semipreparate.

În plus, acest tip de formă de gheață este recomandat nu doar vânzătorilor de pește, dar la fel ca și cuburile de gheață menționate mai sus, se poate folosi și în  brutării, spitale, piețe, clinici medicale, cantine, bufete etc.

  • Ce cantitate de gheață consumi în unitatea ta într-o zi?

Odată ce cunoști diferențele de bază dintre formele de gheață pe care le poate produce o mașină, trebuie să îți faci și o altă socoteală foarte relevantă. De câtă gheață ai nevoie pentru a-ți desfășura eficient activitatea zilnic (în anumite perioade ale anului)? După ce afli răspunsul la această întrebare poți trece la pasul trei al procesului de alegere al mașinii de fabricat gheață potrivită pentru tine: producția într-o unitate de timp dată pe care o poate genera un un model de aparat de fabricat gheață sau altul.

  • Capacitatea rezervorului mașinii de fabricat gheață

Este important să subliniem că dimensiunea rezervorului mașinii de gheață este echivalentă cu acea cantitate de gheață care poate fi stocată la un moment dat, lucru esențial pentru desfășurarea activității pe parcursul unei ore, a unei zile lucrătoare sau a unui schimb. 

  • un rezervor cu o capacitate de 25 kg poate stoca în medie 1125 cuburi de dimensiuni obișnuite;
  • un rezervor cu o capacitate de 50 kg poate stoca în medie 2250 cuburi de dimensiuni obișnuite.

Acum, pentru că știi deja câte ceva despre diversele modele de mașini de gheață, s-ar putea ca să îți fie mai ușor să decizi care din aceste aparate profesionale este cel mai potrivit pentru interesele tale de business, nu-i așa? 

Mizând pe un echipament de produs cuburi și/sau fulgi de gheață din oferta TC Romania Crown Cool, o companie care oferă soluții practice pentru o activitate profesională de top, vei putea să îți maximizezi rapid profitul.

Dă clic aici, pe tcromania.com, pentru a afla toate detaliile ce te interesează!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce trebuie să știi despre casino-ul online înainte de a începe să joci?

Articolul Urmator

3 idei de cadouri inedite pentru micuțul tău

Cele mai populare