gedave

Oferte și cote la pariuri pe Formula 1

Oferte și cote la pariuri pe Formula 1

Dacă vrei să te bucuri din plin de bucuria de a urmări și de a paria pe Formula 1, trebuie să fii foarte atent ce platformă alegi. În clipa de față pe piață există numeroase opțiuni și variante, ceea ce poate face uneori decizia mult mai dificilă. Tocmai de aceea, câteva informații preliminare despre ceea ce asigură cele mai bune platforme și cum poți opta pentru una pe gustul tău, reprezintă un bun punct de debut sau de schimbare. În cazul în care vrei să joci profesionist, poți merge pe oferte pariuri online pe betfair.ro.

Nu toate platformele oferă cote și opțiuni de pariere pe întrecerile programate în Formula 1. De aceea, dacă vrei să treci la varianta pariuri online, înainte de a deschide un cont, de a-l valida și de a-l alimenta cu bani trebuie să vezi ce include oferta de pariuri online și dacă acolo sunt prezente și sporturi sezoniere sau care sunt practicate doar în anumite țări.

Evident Formula 1 este unul dintre cele mai populare sporturi, cu miliarde de pasionați, de pretutindeni de pe glob. Prezența ei în grila de pariuri cu cote pariuri F1 cât mai variate, este o necesitate pentru orice platformă care se respectă.

Pe ce poți paria în sezonul acesta la Formula 1?

Cum anul acesta asistăm la cel mai încărcat sezon, care putea avea nu doar 23 de circuite, ci chiar 24, va fi cu siguranță o bună oportunitate, atât pentru iubitorii sportului, cât și pentru pariori să se bucure din plin de ambele pasiuni.

Cei interesați pot pune pariuri atât pe Campionatul Mondial al Piloților sau World Drivers’ Championship, cât și pe Campionatul Mondial al Constructorilor sau World Constructors’ Championship.

Cele mai citite articole

Sezonul a debutat pe 5 martie cu circuitul de la Bahrain și se va încheia, conform tradiției, pe 26 noiembrie la Abu Dhabi. Circuitul din Qatar a revenit în calendarul Formula 1 și s-a adăugat în premieră cel de la Las Vegas.

Din păcate din noul sezon lipsește circuitul din Franța, iar Grand Prix-ul din China a fost anulat, din cauza provocărilor reprezentate de nou val de Covid-19.

Până în prezent s-au desfășurat deja 3 mari întreceri, respectiv cea de la Sakhir, Bahrain, de la Jeddah, Arabia Saudită și Melbourne, Australia. Însă mai sunt de urmărit alte 20 de întreceri, ce pot oferi numeroase surprize.

Dacă vrei să alegi o platform[ cu opțiuni interesante pentru o mare varietate de sporturi poți încerca Betfair. Site-ul cu reprezentare internațională și cu licență inclusiv în România oferă în clipa de față numeroase beneficii și bonusuri pentru cei care preferă să parieze pe întrecerile din Formula 1.

Platforma este accesibilă și adaptată preferințelor de joc ale utilizatorilor actuali. Aceștia au la dispoziție inclusiv o aplicație mobilă, de pe care pot paria direct de pe telefon.

Oricare ar fi sportul și preferințele de joc favorite, nu pierdeți din vedere că acest tip de platforme se adresează doar celor care au peste 18 ani. Pentru siguranță respectați toți termenii și condițiile specificate de operator.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să alegem pompa potrivită pentru irigații in agricultura

Articolul Urmator

3 idei inedite de activitati pe care sa le faci cu familia vara aceasta

Cele mai populare