gedave

Pantofi si sandale: marimi si stiluri

Pantofi si sandale: marimi si stiluri

Nu uita sa te uiti dupa liniile care se formeaza in momentul in care indoi piciorul. Nu cumpara daca apar astfel de probleme inca din momentul i care ii probezi. Controleaza de asemeni, partea exterioara a pantofului uitandu-te la tocuri; acestea trebuie sa fie drepte.

Pantofii ar trebui sa ofere comfort picioarelor tale. Foloseste-te de unghii pentru a-ti da seama de cat este de potrivita o pereche de incaltaminte. Daca in momentul in care apesi pe varful pantofului acesta se lasa, inseamna ca producatorii nu au folosit un adeziv destul de bun,daca varful nu se lasa, atunci putem vorbi de o slaba calitate a incaltamintei. 

In momentul in care porti o fusta de casa lunga, sau pantaloni la fel de obisnuiti.o pereche de sandale cu talpa plata se potriveste perfect. O pereche de sandale cu toc impunator se potivesc mult mai bine cu o rochie de seara.

Cele mai citite articole

In privinta sandalelor, cu cat este mai simplu cu atat le vei purta mai des. Verifica daca bretelele sunt bine facute. Uneori bretelele sandalelor pot fii prea stranse sau prea largi. Ca sa vezi daca incaltamintea ta este de calitate, verifica daca exista construit la spate un arc de sustinere. Pentru grija si intretinere,noile perechi de pantofi ar trebui pulverizate cu un spray special, cel mai bun fiind cel din silicon.


Nu uita sa iti lustruiesti pantofii zilnic pentru ca acestia sa capete mai multa stralucire. Ocazional, pantofii tai ar avea nevoie de reparatii, cum ar fii reinlocuirea arcului de sustinere sau reinnoirea flecurilor de la tocuri.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Adevarul despre XXL

Articolul Urmator

Bijuteriile

Cele mai populare