gedave

Pariuri pe baschet – Ce ne spun cotele si cum trebuie alese pe un bilet?

Baschetul este unul dintre cele mai urmarite sporturi din intreaga lume, atat de suporteri, cat si de cei care joaca la pariuri. Motivele sunt multiple: are o dinamica simplu de observat chiar din primul set, se marcheaza multe cosuri, iar diferentele de valoare dintre doua echipe se pot transpune chiar si in rezultatul final. 

Comparativ cu fotbalul, baschetul este un sport cu mai putine surprize, de aceea, pariorii il pun cu usurinta in topul sporturilor preferate pentru a paria. La baschet, cotele sunt informatii esentiale in realizarea unui bilet la pariuri sportive, de aceea, ne-am propus sa le analizam astazi in detaliu, pentru a intelege mult mai bine rolul lor acestora in cadrul pariurilor sportive la baschet.  

Pariuri pe baschet: Explicatii privind oscilatia cotelor

In cazul baschetului, cotele la cele mai bune case de pariuri fluctueaza pe intervale de timp ce pot varia de la saptamani la minute (in cazul pariurilor la baschet live). 

Plecand de la aceasta idee, cele mai populare pariuri in baschet sunt handicapurile asiatice (diferente de 4.5 puncte intre echipele apropiate ca valoare / + 20 puncte intre echipele cu valori diametral opuse). 

Cotele la baschet pe handicap asiatic 

Asadar, oscilatia cotelor la baschet poate reprezenta un avantaj, in cazul pariurilor de tip “handicap asiatic”, daca se tine cont de urmatoarele reguli: Cotele la baschet tind sa creasca de multe ori “pe ultima suta de metri”, chiar inainte de fluierul de start. Iti recomandam sa plasezi pariul cat mai tarziu posibil, pentru a putea prinde o cota la baschet cat mai buna. 

Informeaza-te despre cele doua adversare, pentru a putea anticipa o evolutie a cotelor, in cazul unui pariu de tip “handicap asiatic.” Astfel, poti identifica foarte usor evenimente extrem de atractive, ale caror cote pot ajunge cu usurinta in jurul valorii de 1.85. O informare corecta la baschet poate aduce mai multa valoare pe biletul final, comparativ cu fotbalul.

Pariuri pe baschet – Ce spun cotele despre echipa favorita?

La fel ca la fotbal sau handbal, chiar daca o echipa este favorita pentru castigarea turneului, asta nu inseamna ca va castiga toate meciurile din cadrul calendarului competitional respectiv. Asadar, este important sa intelegi cum te ajuta cotele la baschet sa intuiesti meciurile favoritelor cu o rata mai mare de succes. 

Cele mai citite articole

Cotele bune pentru favoriti pot fi la începutul sezonului. In cazul echipelor favorite din cele mai importante turnee de baschet ale lumii – NBA, Eurocup, Euroliga – acestea “trag” tare la inceputul sezonului, pentru a-si permite pe final si anumite oscilatii de forma. Insa exista si cazul in care echipe de top sa aiba un start marcat de oscilatii, urmand ca pe final sa aiba rezulate liniare. Recomandam sa nu pariezi chiar din startul campionatului, pentru a-ti face o idee despre modul in care acestea joaca primele etape. 

Cotele echipelor favorite in play-off

Cotele din play-off pe favorite reflecta mult mai bine realitatea, dintr-un motiv cat se poate de simplu: rezultatele meciurilor din aceasta etapa a campionatului sunt extrem de importante pentru avansare, comparativ cu cele din sezon. De aceea, echipele ce au cote foarte bune in play-off ofera rezultate proportionate. ATENTIE: asta nu este o regula universal valabila, pentru ca si la baschet, ca in mai toate sporturile, pot exista mereu surprize. 

Cele mai bune cote merita urmarite atunci cand o favorita a pierdut rusinos in etapa precedenta, urmand ca meciul urmator sa fie disputat in fata unui adversar de valoare medie. De cele mai multe ori, asistam la o “spalare a rusinii” pe teren (mai ales in cazul unui meci pe teren propriu), asadar, cotele respective merita luate in calcul. 

Pariuri pe baschet – Cote la fel de bune in online

Netul iti ofera o multime de solutii pentru a gasi cote bune la baschet, saptamana de saptamana. Pentru a gasi cea mai utila casa de pariuri, din punct de vedere al ofertei de cote, iti recomandam sa aloci o perioada buna de timp informarii. 

Casele de pariuri prezinta oferte ce variaza de la caz la caz (vezi la 888 pariuri uimitoare din oferta zilei), asadar, inainte de a-ti face un cont de utilizator, consulta cu atentie datele la care ai acces. O alegere inspirata nu doar ca iti va aduce cele mai bune cote la baschet, dar te poate premia si cu oferte de “Bun Venit!”, sau cu alte bonusuri de fidelizare. 

Iata cum trebuie abordate cotele la baschet! Inidiferent de campionatul ales, retine ca handicapurile reprezinta cel mai intuitiv tip de pariu sportiv la baschet, atat timp cat esti informat corect in privinta echipelor adversare. Pariaza responsabil, ori de cate ori joci, alegand sa ai o valoare a biletului cat mai mare, prin adaugarea celor mai bune cote pe care online-ul ti le poate oferi!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum asortezi culorile metalizate în outfituri diverse

Articolul Urmator

4 aspecte importante pentru alegerea locului de muncă perfect

Cele mai populare