gedave

Platita sa ma plimb prin lume

Ce frumos suna…platita sa ma plimb prin lume..sa cunosc locuri noi, oameni noi si sa mai primesc si bani pe deasupra.
Cred ca este jobul ideal si visat de foarte multe femei. Poate parea un vis, insa chiar exista si astfel de job-uri care sa imbine utilul cu placutul.
Femei-moderne s-a interesat care sunt cele mai frumoase si bine platite job-uri din lume pentru noi, femeile:

Cele mai citite articole

1.Un job pe un vas de croaziera.
Poate parea putin riscant, mai ales daca iti este teama de apa sau daca ai rau de mare.
Sunt o multime de companii care recruteaza personal pentru diferite categorii si domenii. De la personal IT pana la service staff, cantareti, manageri, customer service, bucatari, mecanici, marinari si lista poate continua.
Cui nu i-ar placea sa strabata lumea intreaga la bordul unei super nave de croaziera, unde sa practice un job care ii place si sa primeasca si bani pentru asta?
De obicei aceste job-uri sunt foarte bine platite si iti ofera posibilitatea sa calatoresti in locuri exotice, poate imposibil de ajuns pentru un om de rand.
“Dezavantajul” ar fi ca vei calatori foarte mult timp inconjurata de apa, vei fi inconjurata de soare, insule exotice, palmieri si cocktail-uri reci.

2.Redactor pentru o revista de travel
Redactorii sau realizatorii articolelor si emisiunilor de travel pot spune ca sunt niste oameni fericiti. Pe langa faptul ca li se ofera sansa sa viziteze si sa cunoasca locuri noi, au si posibilitatea de a scrie, de a-si exprima parerea catre publicul larg.

3.Ghid turistic
Ce presupune acest job? Excursii in lumea intreaga, locuri exotice, informatii despre obiceiurile locului si o multime de activitati interesante, cum ar fi cataratul pe munte, trecerea unei ape sau un safari prin jungle.

4.Stewardesa
Este un job foarte placut, foarte solicitant, dar si deosebit. Acest job iti ofera sansa sa zbori catre destinatii de vis, sa cunosti oameni din toate culturile lumii si sa castigi si ceva banuti frumosi sau chiar sa pui deoparte ceva economii.
Firmele de recrutari din lumea intreaga angajeaza mai noi persoane fara experienta in domeniu, dar cu o vointa si un interes maxim orientat catre serviciile aeriene.

Cele mai citite articole

Articolul Urmator

Bunele maniere in afaceri

Cele mai populare