gedave

Preia Djokovic supremația, chiar pe suprafața preferată a lui Nadal? Ce șanse are sârbul la Roland Garros

Turneul de tenis de la Roland Garros este cel mai important turneu desfășurat pe zgură. Considerat “Regele“ acestui tip de suprafață, Rafael Nadal este cel mai titrat jucător în cadrul turneului parizian. El a câștigat competiția de nu mai puțin de 14 ori, astfel că în fiecare an fanii tenisului îl iau în calcule pentru un nou succes. Cu toate acestea, în 2023, lupta se anunță a fi una extrem de încinsă.

Pe lângă Nadal, un alt jucător, care a scris și continuă să scrie istorie, este interesat să câștige competiția din Franța. Este vorba despre Novak Djokovic. Sârbul în vârstă de 35 de ani, cu un an mai tânăr decât Nadal, vrea să cucerească încă un titlu de Grand Slam, pentru a-și cimenta locul în istoria acestui sport. Iată ce miză specială va avea turneul de la Paris, dar și care este marele favorit al competiției, conform cotelor la pariuri!

Djokovic sau Nadal? Miză uriașă la Roland Garros 2023

Rafael Nadal și Novak Djokovic sunt cei mai de succes tenismeni din istoria acestui sport, raportat la succesele înregistrate în cadrul turneelor de Mare Șlem, Ambii jucători au în palmares câte 22 de trofee, cu două mai multe decât legendarul Roger Federer. Elvețianul s-a retras în 2022, astfel că nu mai are cum să câștige noi competiții. Drept urmare, Nadal și Djokovic se luptă pentru titlul sau titlurile care ar putea să îi departajeze și să îi transforme în cel mai de succes jucător din istoria tenisului, în cadrul marilor turnee.

Pentru cei doi, miza este una foarte specială, așadar, însă există și alți sportivi care vor să câștige pe zgura din Paris. Cel mai important dintre ei este Carlos Alcaraz, considerat urmașul lui Nadal. Alcaraz iubește zgura, la fel ca “Regele“ acestei suprafețe, iar în 2022 a reușit să ajungă în sferturile de finală ale turneului francez. Ajuns la 19 ani, el vrea să câștige competiția, de această dată.

Cele mai citite articole

Dacă iubești tenisul și îți place să urmărești partidele în care sunt implicați cei mai buni jucători din lume, plasează un pariu pe evenimentul Roland Garros – vor lua startul cei mai valoroși sportivi din domeniu, atât pe tabloul masculin, cât și pe cel feminin. Principalul favorit al competiției este Carlos Alcaraz. Spaniolul are cota 2,50 la cucerirea trofeului. Deși îi va avea de înfruntat pe cei doi titani ai istoriei sportului nobil, Alcaraz se bazează pe prospețimea sa și pe calitatea pe care a dovedit-o pe acest tip de suprafață.

Novak Djokovic ocupă locul 1 în ierarhia ATP, după succesul important de la Australian Open. Cu toate acestea, sârbul este doar al doilea favorit al competiției, conform bookmakerilor. El a primit din partea acestora cota 2,70 la câștigarea turneului. Podiumul favoriților este completat de Rafa Nadal, spaniolul care deține recordul de succese pe zgura din Paris. El are cota 4,00 să câștige competiția pentru a cincisprezecea oară, din 2005 până în prezent.

Cotele pe care ți le-am prezentat se pot modifica pe parcursul desfășurării competiției, precum și înainte de startul acesteia. Profită de ele și creează-ți toate premisele pentru a trăi la intensitate maximă cel mai important turneu de tenis care se desfășoară pe o suprafață atât de spectaculoasă, precum zgura. Mizează cu responsabilitate și urmărește îndeaproape competiția, pentru a fi mereu pregătit să reacționezi la ce se întâmplă pe teren!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum trebuie folosite utilajele agricole pentru a le prelungi durata de viață și buna funcționare

Articolul Urmator

Top 8 beneficii ale consumului de spirulina

Cele mai populare