gedave

Prin ei “respiră“ FCSB! Cine sunt cei cinci jucători care îi pot aduce titlul formației roș-albastre

Lupta pentru titlu în Liga 1 se anunță a fi extrem de încinsă și în acest sezon. Favorită rămâne CFR Cluj, echipa care a câștigat ultimele cinci ediții ale campionatului. Cu toate acestea, formația lui Dan Petrescu are de recuperat punctele avans pe care le-a acumulat Farul Constanța. Și trupa lui Gică Hagi are argumente solide în favoarea unei reușite istorice, însă nu este de neglijat nici cea mai populară echipă din România.

Este vorba despre FCSB, trupa care îl are antrenor principal pe Mihai Pintilii. Fostul mijlocaș central este el însuși multiplu campion al României și are meritul de a fi readus o atmosferă excelentă în sânul lotului roș-albastru. Pe lângă Pintilii, FCSB se bazează și pe alte atuuri importante, precum susținerea fanilor. Iată cum arată lucrurile și în ceea ce privește fotbaliștii pe care îi pot folosi bucureștenii pentru a cuceri un nou trofeu! 

Cei cinci fotbaliști de top care pot duce FCSB către titlu

Cele mai citite articole

FCSB are cota 11,00 la câștigarea titlului în Liga 1, fiind considerată doar a treia favorită, după CFR Cluj și Farul Constanța. Dacă ai încredere în trupa lui Mihai Pintilii și vrei să profiți de această cotă excelentă, poți paria pe Liga 1 la Sportingbet – ai o mulțime de argumente să mergi pe mâna roș-albaștrilor, iar printre acestea se regăsește și valoarea multora dintre fotbaliștii de la FCSB. Iată care sunt cei mai importanți cinci jucători în care fanii, dar și antrenorul Mihai Pintilii își pun speranțele:

  1. Andrea Compagno – italianul în vârstă de 26 de ani a fost adus de la FCU Craiova și a fost printre cei mai buni jucători ai FCSB-ului în acest sezon. De altfel, Compagno a marcat un gol și în Conference League. El a înscris 12 goluri în 16 apariții în Liga 1, dintre care 7 au fost reușite în cele nouă apariții în tricoul roș-albastru. Fără îndoială, Compagno este principala “gură de foc“ a bucureștenilor.
  2. Andrei Cordea – fotbalistul în vârstă de 23 de ani traversează un sezon excelent, cu 3 pase decisive și 5 goluri ăn 16 apariții pe prima scenă a fotbalului românesc. Cordea este un favorit al fanilor și promite să contribuie în continuare la un traseu cât mai productiv al roș-albaștrilor în campionat.
  3. Darius Olaru – mijlocașul central este considerat de către foarte mulți specialiști drept cel mai bun fotbalist din campionatul României. Olaru este titular și la echipa națională și poate fi considerat liderul echipei FCSB. Ajuns la 24 de ani, Olaru vrea să câștige titlul și speră la un transfer în străinătate.
  4. Ștefan Târnovanu – tânărul portar al FCSB-ului a debutat și el sub tricolor. În vârstă de doar 22 de ani, Târnovanu a devenit titularul cert din poarta roș-albaștrilor, înlocuindu-l definitiv pe Andrei Vlad. Deși a încasat mai mult de un gol pe meci în actuala ediție a Ligii 1, Târnovanu este un portar excelent, cu reflexe foarte bune. 
  5. Risto Radunovic – muntenegreanul în vârstă de 30 de ani evoluează pe postul de fundaș stânga și este un fotbalist foarte important pentru Mihai Pintilii și mulțumită atitudinii sale de adevărat luptător. 

Dacă ai încredere în băieții lui Mihai Pintilii, mizează pe FCSB și profită de cota excelentă pe care o oferă bookmakerii. Nu uita că aceasta poate suferi modificări, pe parcursul desfășurării campionatului!

Sursa foto: Pixabay.com

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce achiziții poți face folosind un credit de nevoi personale

Articolul Urmator

10 motive pentru a vizita Mallorca

Cele mai populare