gedave

Site-uri de urmărit Seriale Turcesti subtitrat in romana (Free and Paid)

Site-uri de urmărit Seriale Turcesti subtitrat in romana (Free and Paid)

Seriale turcesc a câștigat faima mondială odată cu descoperirea sa din ultimii ani. Odată cu răspândirea serialelor TV online și a platformelor de vizionare a filmelor, acum este mult mai ușor să vizionați seriale turcești. În multe țări, milioane de oameni au început să pună întrebarea unde să urmărească emisiunile TV turcești.

Așadar, unde putem urmări seriale turcești cu subtitrare în Romana?

Urmărește seriale turcești subtitrare în Romana

Am pregătit conținut despre unde puteți viziona seriale turcești importate în multe țări ale lumii, precum Italia, Spania, Statele Unite ale Americii, Bulgaria, Arabia Saudită, Brazilia.

Desigur, site-urile pe care vi le recomandăm trebuie să fie legale. În calitate de actori turci, vă recomandăm, de asemenea, să nu urmăriți serialul de la niciun editor ilegal. De ce? Pentru că editorii ilegali vă pot infecta computerul sau telefonul cu software prost. Informațiile tale nu sunt niciodată în siguranță.

Dar nu vă faceți griji, există multe platforme legale în care puteți viziona seriale turcești cu subtitrare în Romana. Aceste platforme sunt împărțite în plătite sau gratuite. Unele site-uri oferă seria complet gratuit, în timp ce altele o vând contra cost în schimbul planurilor lunare sau anuale. Există, de asemenea, opțiunea de închiriere și vizionare pe site-uri plătite.

Dacă există site-uri web legale despre care știți și credeți că ar trebui să fie pe această listă, vă rugăm să ne contactați folosind secțiunea de comentarii din partea de jos a articolului.

1. Youtube (gratuit)

Youtube, cea mai mare platformă video din lume, este un must-have pe listă. Datorită Youtube, producătorii pot ajunge cu ușurință la milioane de oameni cu seriale și filme preferate. Desigur, există de obicei seriale care au încheiat perioada de difuzare la televiziune. Dar totuși, unii producători pot încărca episoade noi direct pe YouTube.

Datorită sistemului avansat de subtitrare, putem viziona secvențele în limba originală în Romana. Aceasta este o caracteristică care este destul de iubită atât de producătorii de seriale, cât și de iubitorii de seriale. Din acest motiv, Youtube este unul dintre cele mai simple și mai bune site-uri unde putem viziona seriale turcești cu subtitrate în Romana.

De exemplu, în măsura în care am putut găsi o scurtă căutare pe YouTube, am putea găsi seriale precum Resurrection Ertugrul, serialul dramă istoric cu Engin Altan Duzyatan, drama romantică Black Money Love cu Engin Akyurek și Tuba Buyukustun, Adini Feriha Koydum ( Fata numită Feriha) cu frumosul actor Cagatay Ulusoy.

În plus, putem urmări cu ușurință și seriale TV precum Payitaht Abdulhamid și Magnificent Century Kosem și comedia romantică Ask Yeniden, cu Ozge Ozpirincci, cu subtitrare în engleză prin Youtube.

Cele mai citite articole

Notă: unele seriale pot fi limitate în mod specific la țara dvs. dacă drepturile de difuzare ale serialului sunt la un alt editor din țara dvs. Pentru a depăși acest lucru, puteți utiliza servicii VPN gratuite.

2: Despre Seriale ro: (gratuit)

Despre seriale ro este un site românesc care publică doar lista seriale turcești pentru utilizatorii români. Acest site este complet gratuit și Distribuie zilnic seriale turceti. Pe acest site toate serialele turcesti vor fi distribuite ca serial turcesti subtitrat in romana. Vei urmari in mod liber toate serialele turcesti in timpul liber. Here 

Cu Internet Coneection, poți accesa cu ușurință acest site și toate cele mai recente seriale turcești disponibile pentru tine. Puteți accesa cu ușurință acest site în timp ce vă folosiți latpop, Tab sau dispozitivele mobile fără a plăti pe nimeni.

3: Seriale Latimp: (gratuit)

 Seriale la timp este un site bun unde poți viziona seriale turcesti subtitrat in Romana. Oferă o bibliotecă mare de seriale Turcesti cu subtitrări în limba română. Și vă permite să filtrați toate episoadele după dată, titlu, vizualizări, aprecieri și comentarii. În prezent, este gratuit de utilizat. Puteți să răsfoiți și să vizionați drame turcești după ce vă înregistrați.

4. Kanal D International (Este necesară calitatea de membru)

Kanal D International este de fapt o formație a unui canal de televiziune din Turcia menit să prezinte seriale turcești telespectatorilor străini. La fel ca PuhuTV, Kanal D International este unul dintre cele mai mari conglomerate din Turcia. Își servește vizitatorii cu o interfață foarte fiabilă, simplă și ușor de înțeles.

Site-ul este complet gratuit, dar trebuie să fiți membru al site-ului. Producții precum Ask-i Memnu (Dragostea interzisă), Kuzey Guney, Hekimoglu, Romance Next Door sunt prezentate pe site.

5. Netflix (plătit)

Netflix, care se remarcă ca platformă de vizionare a filmelor și a serialelor, a atins popularitate la nivel mondial cu proiectele speciale pe care le-a pregătit. Netflix, care se numără printre cele mai câștigătoare platforme digitale din sectorul culturii și artei, a depășit deja populația multor țări cu numărul de utilizatori.

Netflix, care oferă utilizatorilor săi o lună de încercare gratuită, oferă și opțiunea de a anula fără a-și lua niciun angajament. Populara platformă, care vă informează cu trei zile înainte de sfârșitul versiunii de probă, nu percepe nicio taxă în perioada de probă. Netflix, care oferă 3 pachete separate: Basic, Standard și Special, oferă tarife specifice țării. Utilizatorii care cumpără pachetul special au și opțiunea de a viziona „Ultra HD” în comparație cu altele, în timp ce aplicația poate fi folosită pe 4 computere diferite.

Am enumerat deja ce seriale turcești puteți viziona pe Netflix. Nu uitați să verificați conținutul nostru. Puteți accesa conținutul nostru cu linkul de mai jos.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Provocările companiilor în gestionarea deșeurilor în era sustenabilității

Articolul Urmator

Care sunt favoritele la titlu în acest sezon de NBA? Iată ce trebuie să știi

Cele mai populare