gedave

Soluții moderne care îți vor transforma radical locuința

O locuință modernă este mai mult decât locul în care adormi în fiecare seară și te trezești în fiecare zi. În momentul în care optezi pentru soluții moderne și alegi să folosești tehnologia în avantajul tău, îți asiguri un trai mai simplu și mai confortabil. Practic, îți transformi casa sau apartamentul în acasă. Iată ce ce tehnologii ai putea să folosești în acest sens: 

Camere de supraveghere

Sentimentul de confort poate fi obținut și prin garanția că ești mereu în siguranță și că în orice moment poți afla ce se întâmplă la tine în curte/casă. În acest caz vei avea de ales între mai multe tipuri de camere, de exemplu cele de mici dimensiuni, din camera bebelușului sau cele mai mari, cu ajutorul cărora poți monitoriza ce se întâmplă la exterior. Acestea pot fi conectate la telefonul mobil proprietate personală și poți primi atenționări atunci când este detectată mișcarea. 

Termostat inteligent 

Acest dispozitiv rezolvă în primul rând o problemă de ordin financiar, oferindu-ți oportunitatea de a economisi chiar sute de RON anual. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv, pe care-l poți controla inclusiv de la distanță cu ajutorul telefonului, vei putea încălzi sau răci doar camerele pe care le utilizezi în mod frecvent. Poți da drumul la căldură cu mult timp înainte de a ajunge acasă de exemplu, iar astfel te poți bucura de confort termic în orice situație și la orice oră. 

Aer condiționat performant

Apropo de confort termic, dacă tot suntem la acest capitol nu puteam să trecem cu vederea necesitatea unui aparat de aer condiționat performant care să te ajute atât pe timpul verii, cât și iarna. Cele mai bune modele sunt silențioase, ajută atât la răcirea, cât și la încălzirea aerului din casă, dar și la purificarea aerului cu ajutorul filtrelor profesionale. Un alt plus este și designul modern și care te ajută să economisești spațiu al aerului condiționat performant de la Daikin. Descoperă și alte beneficii aduse de acest tip de aparate! 

Iluminare inteligentă 

Cele mai citite articole

Atmosfera dintr-o locuință nu va fi influențată doar de temperatură, ci și de iluminare. Iluminarea inteligentă poate face diferența între un mediu plictisitor și lipsit de personalitate și unul care își schimbă aspectul și funcționalitatea în raport cu preferințele locatarilor. Astfel, becurile inteligente pot fi instalate la majoritatea corpurilor de iluminat din locuință, chiar și la exterior. Toate dispozitivele pot fi reglate, stinse sau aprinse cu ajutorul telefonului mobil. În acest mod poți crea o atmosferă diferită pentru petreceri, pentru serile romantice în doi sau pentru momentele când trebuie să te concentrezi la muncă. Desigur, pot fi controlate și vocal. 

Asistență vocală 

Dacă vrei să duci confortul la nivelul următor poți renunța la telefon și poți recurge la tehnologia asistentului vocal. Desigur, ca să ai cu cine să vorbești va fi nevoie să-ți populezi casa cu dispozitive smart, de exemplu electrocasnice sau alte dispozitive pentru entertainment. Anumite aplicații îți permit chiar să creezi și așa zise rețete de funcționare a dispozitivelor, acțiuni care declanșează o serie de răspunsuri din partea dispozitivelor. 

Aspirator robot

Perfect pentru cei care nu au timp să facă des curățenie sau pur și simplu nu sunt fani ai datului cu aspiratorul, robotul poate să facă singur treaba în locul tău. Acest proces nu necesită efort sau atenție din partea ta. Desigur, capacitățile lor nu sunt nelimitate, deci nu pune robotul să-ți curețe curtea sau să aspire reziduuri de mari dimensiuni. 

Apelează la toate aceste soluții și vei descoperi cât de confortabil este traiul însoțit de tehnologie! 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Tot ce trebuie să stiți despre îngrijirea jucăriilor sexuale

Articolul Urmator

Ce haine trebuie să porți când alergi

Cele mai populare