gedave

Tendințe în modă: Ce accesorii să alegi în 2023?

Moda este complicată, de mulți neînțeleasă, de mulți adorată și, cu siguranță, un must-have pentru multe persoane. Dacă te pasionează și pe tine acest subiect și vrei să fii mereu la curent cu noile tendințe în modă, dar nu știi ce accesorii să alegi în 2023, iată câteva idei care te pot ajuta!

Accesoriile care ies în evidență

Deși stilul minimalist, simplu va fi mereu la modă, în 2023, se poartă accesoriile care ies în evidență. Acestea pot fi ori din materiale prețioase, ori doar pentru câteva purtări, însă trebuie alese cu grijă și, mai important, purtate cu grijă!

Ce înseamnă, totuși, a purta un accesoriu cu grijă? Ei bine, regula în acest caz este una cât se poate de simplă: nu exagera! Indiferent de ținuta aleasă, accesoriile nu o vor face spectaculoasă dacă adaugi tot ce ai în dressing în materie de bijuterii. Pe de altă parte, dacă alegi doar un colier, ori doar o brățară sau doar o pereche de cercei șansele ca ținuta să fie una reușită cresc semnificativ. 

În modă, bunul gust este despre ce te pune în evidență. Prin urmare, chiar dacă ai zeci de brățări din ultima colecție a unui designer renumit, nu te va ajuta din punct de vedere stilistic să le porți simultan pe toate. Simplitatea, chiar și într-un stil extravagant, iese în evidență și exprimă eleganță. Astfel, poți alege să porți, spre exemplu, ca accesorii unice la o rochie sau la o ținută casual cercei pe toată urechea, de tip clasici sau clips, care vor ieși în evidență într-un mod simplu și elegant. 

Accesorii colorate

Indiferent că este vorba despre un colier sau o brățară, ori despre o pereche de cercei, o pată de culoare este trendul din acest an. Astfel, pentru a ieși în evidență, accesoriile cu pietre semiprețioase/prețioase colorate sunt la mare căutare. 

Cele mai citite articole

Alegerea lor, însă, este una care trebuie realizată cu grijă. Nu orice nuanțe sau culori ți se vor potrivi! Trebuie să ții cont de subtonul pielii tale și să alegi culori care să evidențieze acest subton. 

Tipurile de subton al pielii sunt cald, rece sau neutru. Persoanele cu subton cald sunt cele care au un aspect bronzat, arămiu al pielii, pe când cele cu subton rece par a fi mai mereu palide și se bronzează greu. Subtonul neutru este cel care nu poate fi clasificat nici drept cald, nici drept rece. 

Pentru un subton cald se vor potrivi culorile calde care te duc cu gândul la natură, precum verde, roșu, portocaliu, maroniu, galben, auriu. Pe de altă parte, subtonului rece i se vor potrivi mai degrabă culorile reci, precum albastru, gri, argintiu, roz pal sau galben pal. Persoanele cu subton neutru sunt cele mai norocoase, deoarece pot purta o varietate de culori și nuanțe. 

Metale prețioase

Acum, mai mult ca niciodată, se poartă metalele prețioase. Aurul alb, galben sau roz este la mare căutare pentru accesoriile „versatile“ care nu se demodează. Pe de altă parte, argintul este foarte dorit și nu vei da greș dacă îl alegi. 

Caută, însă, accesoriile care te pun în evidență, pe care le porți cu drag și care te fac să te simți specială! Optează pentru accesorii care trec testul timpului, pe care le poți purta zi de zi și care au un raport calitate-preț bun. 

Nu mereu ce este la modă va arăta bine purtat de orice persoană pentru că fiecare persoană este diferită. Un lucru e cert, însă! La modă sau nu, ceea ce te avantajează te va scoate mereu în evidență din punct de vedere al accesoriilor și al stilului vestimentar și va arăta mereu bine!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum să evitați rănirea în timp ce vă întoarceți la sala de sport

Articolul Urmator

Care au fost primele jocuri esports pe care s-a pariat?

Cele mai populare