gedave

Top 3 multimetre recomandate de experții MASIF

Un multimetru este un dispozitiv esențial în trusa oricărui pasionat de electronică, tehnician sau profesionist din domeniul electric. Un instrument multifuncțional, cu capacitatea de a măsura o varietate de parametri electrici și electronici, un multimetru reprezintă o extensie a ochilor și a mâinilor noastre în lumea circuitelor și componentelor. Iată 3 recomandări de multimetre de la specialiștii MASIF!

1. Peaktech P_2015A

Peaktech P_2015A face parte din categoria de multimetre profesionale. Acesta reprezintă o evoluție tehnologică remarcabilă, oferind o experiență de utilizare ușoară și intuitivă, într-un design modern și atrăgător, împreună cu funcții de măsurare extinse față de modelul precedent.

Datorită standardului înalt de siguranță, categoriei de supratensiune CAT III 600 V, și afișajului digital generos cu iluminare de fundal, acest multimetru este perfect adaptat pentru utilizarea în domeniul educațional, în sectorul serviciilor și în mediul industrial. Aceasta garantează că vei obține măsurători precise și fiabile, indiferent de domeniul în care îl utilizezi. 

Funcții speciale și caracteristici generale:

 • poți verifica diodele cu ușurință, identificând rapid direcția de conductivitate;
 • poți detecta conexiunile și întreruperile circuitelor;
 • funcția de menținere a datelor (Hold);
 • funcția Min/Max: urmărește și înregistrează valorile minime și maxime ale măsurătorilor;
 • funcție Rel: efectuează măsurători comparative și determină diferențele între valori într-un mod simplu și practic;
 • indicator nivel baterie: fii la curent cu starea bateriei pentru a asigura o utilizare neîntreruptă;
 • închidere automată;
 • iluminare ecran;
 • afișaj LCD de înaltă rezoluție. 

2. Stanley FMHT82569-6

Acest dispozitiv cu ecran LED avansat este proiectat pentru a-ți oferi informații precise și clare cu privire la diversele stări ale prizelor de curent de 230V. Cu LED-uri luminoase și ușor de înțeles, testerul de curent Stanley FMHT82569-6 este instrumentul ideal pentru a te asigura că priza de curent este în condițiile bune de funcționare. Indiferent dacă ești utilizator semiprofesionist sau un iubitor al bricolajului, acest tester de priză este perfect pentru a te asigura că locuința ta este spațiul de lucru este în siguranță. 

Cele mai citite articole

Principalele caracteristici ale testerului de curent Stanley FMHT82569-6:

 • LED-uri pentru indicarea diverselor stări ale prizelor de curent 230V;
 • design ergonomic, ușor de utilizat;
 • garanție 24 de luni pentru persoanele fizice și 12 luni pentru persoanele juridice. 

2. Stanley FMHT82567-0

Multimetrul Stanley FMHT82567-0 îți permite să efectuezi măsurători rapide și precise fără a necesita contact direct, asigurându-te că lucrezi în siguranță și eficient în orice mediu.

Testerul Stanley FMHT82567-0 îți permite să detectezi tensiunea alternativă (CA) fără a fi nevoie să atingi sursa. Aceasta reprezintă o abordare sigură și comodă pentru a verifica prezența tensiunii într-o varietate de situații.

Cu capacitatea sa de a detecta metale aflate la o distanță de până la 20 mm, acest tester te ajută să identifici obiectele metalice în zone greu accesibile sau ascunse. Testerul acoperă o gamă largă de tensiuni CA, de la 20V până la 1000V, oferindu-ți flexibilitate în efectuarea măsurătorilor în diferite medii și aplicații. Funcționează cu o baterie 12V A23. 

Te încurajăm să explorezi mai multe detalii despre aceste dispozitive și să le comanzi online dacă ai nevoie de un multimetru nou! 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Infertilitatea: Impactul asupra relației de cuplu

Articolul Urmator

Ingrijirea si intretinerea unei spalatorii auto de tip tunel: Sfaturi si practici recomandate

Cele mai populare