gedave

Top 5 cărți polițiste care te vor ține cu sufletul la gură

Cărțile polițiste au fost în trend o lungă perioadă de timp și acum au revenit în forță fiind apreciate și de cei care abia acum descoperă acest gen. Dacă ești în căutare de cărți polițiste care să te țină cu sufletul la gură, îți prezentăm mai multe titluri pe care le poți alege cu încredere și care au fost recomandate de mai mulți cititori.

Lista de invitați

Cartea începe cu nunta dintre Jules Keegan cu Will Slater, într-un peisaj mirific surprinzând planificarea minuțioasă și întreaga atmosferă plină de nostalgie. Invitații se bucură toți de petrecere sărbătorind cele mai longevive cupluri. Cu toate acestea, deși aparent toți sunt fericiți, încep să iasă la lumină o serie de secrete tot mai întunecate, despre dușmănii vechi. Atunci când tortul este tăiat o persoană este găsită decedată. În timp ce deasupra insulei se dezlănțuie furtuna, toți rămân captivi, cu ucigașul liber printre ei. Petrecerea începe dar se va finaliza cu o crimă.

Sfârșitul partidei

Într-o cameră încuiată este descoperit un cadavru care duce cu el un secret. Finlay Shaw este un polițist pensionat găsit decedat într-o cameră încuiată, iar toți ceilalți cred că el s-a sinucis. În realitate însă, apare detectivul Lupul care nu este deloc sigur. Alături de fosta lui parteneră și de alte personaje, Lupul începe să caute informații despre primele zile ale polițistului mort în Poliție. Astfel descoperă că Shaw a fost implicat în mai multe secrete pe care niciodată nu le-a dezvăluit. Investigația îl duce tot mai adânc în lumea coruptă din poliție și îi pune viața în pericol, în timp ce toți îl roagă să se oprească.

Mâna de pe zid

Cele mai citite articole

Un blestem pare să planeze deasupra academiei Ellingham, unde au murit deja trei persoane din cauză că se aflau la locul nepotrivit. Toate acestea se întâmplă în cel mai important moment al lui Stevie, dar pentru că aceasta știe cine se intitulează Maestrul Minciunilor, rezolvă enigma și descoperă cel mai mare mister al perioadei în care trăiește. Stevie crede ca toate evenimentele sunt cumva legate între ele și face conexiuni între morțile care au avut loc în trecut și cele din prezent. La final, Stevie trebuie să înfrunte ucigașul.

Institutul

Aceasta carte a fost considerată un bestseller și a fost apreciată de cititorii din toată lumea. La miezul nopții, părinții lui Luke Ellis sunt uciși, iar el este luat cu mașina și dus la Institut, unde descoperă puterile supranaturale ale colegilor săi, devenind arme guvernamentale. În timp ce tot mai mulți copii dispar, Luke încearcă să evadeze, chiar dacă legenda spune că nimeni, niciodată nu a scăpat din institut. King surprinde cititorii cu o poveste horror despre copii care trebuie să se confrunte cu răul, intrând în mintea personajelor sale.

Viețașii

Comisarul TT este un colonel în rezervă care a lucrat cu celebrul criminalist Dumitru Ceacanica. Autorul prezintă peste 2000 de cazuri de condamnări pe viață din închisori, inclusiv nume celebre așa cum sunt Omul cu Ciocanu, Râmaru sau cazul Anca. Această carte polițistă atrage tocmai pentru că are ca subiect viața reală.

Acestea sunt doar câteva exemple de cărți polițiste pe care ar trebui să le citești, dar dacă vrei și mai multe idei, pe https://bookzone.ro/  vei găsi cu siguranță cărți are să te țină treaz până la ultima pagină.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Vacanțe de succes: sfaturi pentru alegerea destinației potrivite

Articolul Urmator

Ce faci la școala de șoferi și de ce ai nevoie de o școală bună?

Cele mai populare