gedave

Tutorial – Cum să economiseşti bani când te joci la cazino

Tutorial – Cum să economiseşti bani când te joci la cazino

Jocul la cazino presupune un buget de joc pe care eşti dispus să îl pui la bătaie de fiecare dată într-o sesiune de joc. De cele mai multe ori însă eşti cuprins de frenezia jocului şi te opreşti când este prea târziu, bugetul s-a epuizat. Tocmai despre cum să nu cazi în această capcană când joci la cazino vom discuta în rândurile următoare, deci citeşte-le cu atenţie!

Fă-ţi un buget şi ţine-te de el

Indiferent câte runde gratis vei primi, este clar că acestea se vor epuiza la un moment dat. Când acest lucru se întâmplă este necesar să ai nevoie de fonduri pentru a continua jocul, trebuind să alimentezi la propriu cu bani jocul.

Nu poţi intra într-un cazino fără să rişti nişte bani, în speranţa dobândirii câștigului dorit. Tocmai de aceea este important ca încă de când ai luat decizia de a-ți încerca norocul, să-ți stabileşti un buget de joc. 

Suma trebuie să fie de la început una fixă, premisa de la care vei pleca fiind că bugetul de joc este o sumă de care te poţi dispensa fără să o simți în vreun fel. Acest lucru înseamnă că nu îţi va afecta stilul de viaţă şi că nu vei crea neajunsuri atât ţie cât şi familiei.

Dacă ai în buzunar o sumă de bani fixă, nu vei cheltui în nici un caz mai mult decât ai la tine. Dacă ai noroc, vei putea pleca acasă cu un câştig substanţial, în caz contrar vei lua cu tine doar o experienţă de joc memorabilă.

Şi pentru ca lucrurile să rămână în acest stadiu, nu lua după tine cardul de salariu. Orice cazino care se respectă are posibilităţi de plată prin această metodă, deci nu pica în această tentaţie şi în nici un caz nu îl alătura bugetului deja construit.

Învaţă strategia de blackjack

În materie de jocuri de masă, jocul de blackjack este cel mai ofertant prin rata mare de câştig pe care o oferă. Dacă adaugi şi faptul că jocul este unul extrem de uşor de jucat şi cotele sunt unele atractive, ai imaginea de ansamblu a acestui joc.

Şi totuşi, jocul de blackjack este adesea tratat cu indiferenţă de jucători, fiind lăsat pe plan secund, ca şi soluţie de rezervă. Este timpul să îţi revizuieşti atitudinea faţă de acest joc, pentru că el se poate dovedi soluţia eficientă de a economisi bani şi chiar de a dobândi câştigurile dorite.

Strategia pe care trebuie să o aplici în joc este una versatilă, care depinde de valoarea cărţilor primite de la dealer. Este clar că o carte care îţi aduce 21 de puncte trebuie jucată cât mai scump, pariul depus fiind în acest caz unul câştigător pentru tine.

Dacă eşti însă în posesia unei valori medii care să te apropie de 18- 20 de puncte, este bine să cântăreşti opţiunile care ţi se oferă. Dacă dealerul are o carte de decar pe care o vezi, este posibil să realizeze 21 şi să pierzi pariul.

Adaptează deci strategia de fiecare dată, pentru că este singura modalitate să te apropii de câştigul pe care îl doreşti.

Lasă bacşiş, dar nu prea mult

Cele mai citite articole

Este clar că drumul la un cazino include pe lângă joc şi câteva activităţi suplimentare. Pentru a-ţi face jocul cât mai plăcut poţi comanda de mâncare, chiar şi băutură, plătind pe loc nota care le implică pe cele două şi lăsând şi un bacşiş decent.

La fel se poate întâmpla şi la masa de joc, unde fiecare câştig pe care îl realizezi poate deveni şi o sursă de câştig pentru dealer. Trebuie chiar să îl placi mult ca să îi dai la fiecare câştig un bacşiş, celebrând în acest fel norocul de care dai dovadă.

Poţi uşor să devii expansiv şi darnic, însă uiţi că eşti într-un cazino şi scopul tău primordial este să economiseşti bani şi să pleci cu câţi mai mulţi acasă. Dacă eşti generos, lasă un bacşiş la câteva mâini dealerului, dar nu exagera cu sumele.

Ideea generală este că poţi lăsa ocazional un bacşiş, dar în final un dealer este plătit pentru ceea ce face. Este adevărat că un asemenea gest  destinde atmosfera şi o face mult mai plăcută, dar nu abuza de acest lucru.

Nu juca la un ritm foarte alert

Când intri într-un cazino îţi doreşti să te bucuri de atmosfera unică pe care acesta o dăruieşte. Îţi găseşti locul într-un loc exclusivist, înconjurat de un lux orbitor şi în compania unor oameni care îşi doresc la rândul lor distracţie.

Ritmul este unul alert, oamenii se mișcă tot timpul, cu alte cuvinte eşti în mijlocul unei agitaţii continue. Aceasta agitaţie te prinde însă în vârtejul ei şi uiţi să fi calm, jucând într-un ritm alert jocul pe care tocmai l-ai ales.

Dacă eşti în faţa unui slot, eşti expus din prima acestei stări de spirit. Nu mai ai răbdare să apeşi butonul de start şi laşi jocul să ruleze în modul de joc automat. Simbolurile se succed cu repeziciune pe ecran şi tot ceea ce te interesează este să vezi cum îţi creşte contul de credite.

Pierzi însă din frumuseţea jocului şi totul începe să se desfăşoare pe repede înainte. Bucură-te de atmosfera de cazino adevărat şi încetineşte ritmul alert în care tocmai ai intrat. Ridică ochii din aparat, apasă butonul de spin şi lasă jocul să îşi desfăşoare gameplay-ul normal.

Dacă vrei să ieşi din această stare de spirit unde totul se petrece în viteză, abordează jocurile de masă care sunt oferite într-o largă varietate. Sunt disponibile mesele de ruletă, cele de blackjack şi chiar cele de poker american.

Alege cât mai repede jocul preferat şi depune primul pariu. Aici vei avea parte de un joc care se desfăşoară în repere de timp bine stabilite, pe care nu le poţi influenţa în nici un fel. Dealerul o să îşi facă aşa cum trebuie treaba, aşa că tu nu vei putea decât să te bucuri de magia jocului.

Concluzie

Bugetul de joc este factorul cel mai important din activitatea unui jucător. În funcţie de acesta ştii ce jocuri poţi aborda şi mai ales care este limita până la care poţi merge. Fi deci atent când îl construieşti, nu te arunca în cheltuieli neprevăzute şi cu siguranţă că vei reuşi să economiseşti suficienţi bani care să ţină cât mai mult în joc! 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Muzica folosita pentru ajutarea recuperarii leziunilor cerebrale, tratarea convulsiilor

Articolul Urmator

Cadoul perfect pentru el sau ea: Ce trebuie sa știi?

Cele mai populare