gedave

XIAOMI Amazfit GTR 3, smartwatch proiectat cu un aspect clasic, realizat din aliaj de aluminiu de calitate aeronautica

XIAOMI Amazfit GTR 3, smartwatch proiectat cu un aspect clasic, realizat din aliaj de aluminiu de calitate aeronautica

Amazfit GTR 3 Pro este proiectat având în vedere un aspect clasic, așa că una dintre opțiuni este să aveți o curea din piele neagra. Cealaltă versiune vine cu o curea din fluoroelastomer, care este mai rezistentă la uzură.

 Pe care doriți depinde de ce intenționați să utilizați ceasul. Este excelent pentru urmărirea pasivă a sănătății și extinderea funcțiilor telefonului dvs., dar are și funcții extinse de urmărire a exercițiilor. Cureaua are un mecanism de eliberare rapidă. i toate dispozitivele de comparație. 

Cu siguranță nu vă recomandăm să înotați cu cureaua de piele sau chiar să transpirați mult și nici Amazfit în sine. Pielea nu este de cea mai înaltă calitate pe care am văzut-o, deși este moale și confortabilă de purtat. Și așa cum am menționat deja, este destul de ușor de înlocuit cu orice altă curea standard.

Puteți accesa site-ul pentru a vedea noutați la QuickMobile.

Corpul ceasului în sine este realizat din aliaj de aluminiu de calitate aeronautică. La 32g (fără cureaua) abia îl simți pe mână. Designul este destul de subestimat, așa că îl puteți transforma cu ușurință cu unul dintre cele peste 150 de fețe de ceas. Pe lângă aspectul diferit, acestea au și funcții diferite, dar vom ajunge la asta.

 Lucrul important de remarcat deocamdată este că afișajul circular are un diametru de 1,45 inch, față de 1,39 inch pe GTR 2. Cadrele au fost reduse, deci nu este un ceas mare, nu există opțiuni de dimensiune, așa că Amazfit a vizat o dimensiune medie.
Există o funcție Raise To Wake, dar am omis-o, deoarece cadranele ceasului AOD arată ora (și, eventual, data și alte date, în funcție de fața pe care o alegeți), care este în principal ceea ce vrem să vedem in momentul cand ne uităm la acesta. În plus, deoarece toate arată diferit, acest lucru este suficient pentru a personaliza aspectul ceasului. Poți avea o față analogică cu brațe groase, o față digitală, unele sunt destul de minimaliste, altele arată mai multe informații. De asemenea, dacă vă place cadranul activ al ceasului, dar nu vă pasă de aspectul său AOD, aveți câteva fețe AOD preinstalate pe care să le redați pe ecranul acestuia. Amazfit GTR 3 Pro dispune de cel mai recent senzor BioTracker 3.0 (la fel și ceasurile non-Pro și GTS). Versiunea 3.0 dispune de două LED-uri și șase fotodiode, permițându-i să colecteze date mai rapid și să o facă mai precis la pornire.

Cele mai citite articole

Desigur, ceasul vă poate urmări și ritmul cardiac – aceasta și urmărirea SpO2 pot fi activate 24/7. Există și alte opțiuni, inclusiv calitatea respirației în timp ce dormi.

Vorbind despre urmărirea somnului, ceasul îl împarte în etape – somn ușor, somn profund și REM, plus marcarea perioadelor în care erai treaz. Poate face față și somnului de zi. Dimineața vei primi un scor de somn în funcție de cât timp ai dormit, dacă te-ai culcat târziu sau te-ai trezit devreme, cât timp ai petrecut în fiecare etapă de somn și așa mai departe.

Amazfit GTR 3 Pro poate urmări peste 150 de moduri sportive și poate recunoaște automat 8 moduri, astfel încât să nu fie nevoie să începeți manual urmărirea pentru ele. Un algoritm intern a fost dezvoltat pentru a urmări aportul maxim de oxigen (VO2 Max), sarcina și eficacitatea antrenamentului, precum și cât timp durează corpul dumneavoastră să se recupereze după aceea.

Ceasul are un hardware îmbunătățit de poziționare prin satelit – pe lângă GPS și GLONASS, folosește și sateliți precum Galileo, BeiDo și QNSS. Acest lucru îmbunătățește timpul de pornire la rece (cu 20%) și precizia poziției (cu 40%). Veți simți acest lucru cel mai mult atunci când nu există o vedere clară a cerului (din cauza clădirilor înalte sau a copacilor).

Pe Quickmobile gasesti o selectie impresionanta de telefoane, accesorii, 

laptopuri, tablete, gadgets, wearables si cam tot ce iti poti imagina 

pentru o viata super conectata la tehnologie.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Completează-ți ținutele cu exuberanța nemuritoare a bijuteriilor din aur

Articolul Urmator

Cum să aplici corect concealer: sfaturi pentru o acoperire perfectă a tenului

Cele mai populare