gedave

4 avantaje ale tablitei Busy Board, cu activitati din lemn pentru copii

Copiii au nevoie de jocuri care sa le dezvolte abilitatile si care sa ii directioneze catre evolutie pe multiple planuri. Jucariile din lemn sunt foarte rezistente si te pot ajuta sa le pastrezi pentru foarte mult timp. La Rici Pici vei gasi tablite de tip Busy Board, care vor fi perfecte pentru cei mici.

Iata care sunt principalele avantaje ale tablitei de lemn cu activitati multiple: 

Copiii pot sa se bucure de o multitudine de jocuri in aceeasi tablita

Copiii tai se vor putea juca experimentand. Ei vor avea la dispozitie mai multe tipuri de jocuri in cadrul tablitei Busy Board. Aceasta are incorporate mai multe moduri de a fi folosita. Unele dintre tablite au si spatiu special pentru desen sau pot sa aiba accesorii care te vor sustine sa te distrezi alaturi de copiii tai. Un singur joc are mai multe activitati si acest lucru economiseste spatiul camerei in care este pus. 

Jocul este rezistent si bine construit

Cele mai citite articole

Tablitele de tip Busy Board sunt foarte rezistente. Ele sunt realizate din lemn si au incorporate mai multe obiecte care sunt bine prinse, cu materiale de caltiate. Copilul tau se va folosi de aceste jocuri foarte mult si va putea sa exploreze diversele moduri logice de functionare. Este bine gandit circuitul sau si o sa te poata ajuta sa iti sustii copilul sa evolueze in etapele de dezvoltare corespunzatoare. 

Jocul ii ajuta pe copii sa invete activitati zilnice tipice, pe care le pot exersa cu usurinta si placere

Copilul tau o sa invete sa isi lege sireturile, o sa descopere cum anume functioneaza o rotita sau cum merg spitele unui ceas, etc. El sau ea o sa stie cum sunt construite anumite obiecte sau cum poate sa deschida un lacat. Toate acestea sunt perfecte pentru varsta pe care o are copilul. Daca o sa cumperi aceste tablite de pe site-ul Rici Pici o sa te bucuri si de un cadou surpriza. 

Copiii pot sa exerseze coordonarea mana-ochi

Cu ajutorul tablitei de tip Busy Board poti sa iti ajuti fetita sau baietelul sa isi dezvolte coordonarea mana-ochi si sa se bucure de o dezvoltare armonioasa. Poti sa cumperi astfel de tablite de marimi diferite, care sa te ajute sa le depozitezi usor in spatiul pentru jucarii. cumpara tablitele de la Rici Pici pentru copilul tau. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

4 motive pentru a apela la un arhitect pentru a vă proiecta casa

Articolul Urmator

Care sunt diferentele majore dintre o gradinita de stat si una privata? Si de ce aceasta din urma este cea mai buna optiune?

Cele mai populare