gedave

4 cadouri trăznite, care sigur vor fi apreciate de prietenii tăi

Cadourile pentru prieteni sunt cel mai ușor de ales, pentru că nu trebuie să ții cont de foarte multe reguli de societate. 

Iar în cazul în care le dăruiești un cadou nepotrivit, vă puteți amuza cu toții pe seama asta. De asemenea, aceștia se vor distra la culme dacă le oferi un costum de Moș Crăciun de ziua lor, care e pe undeva prin iulie, sau o piscină gonflabilă plasată sub bradul de Crăciun. Deja ți-am  oferit două idei „perfecte”, și continuăm cu alte câteva, cu care să faci senzație, indiferent de ocazie.

Alcool pentru toată gașca

Încă din facultate și chiar și după aceea, acesta era cadoul pe care preferam să-l ofer de fiecare dată, pentru că știam că pe prietenul sărbătorit nu-l va lăsa inima să pună sticla în dulap, în loc s-o împartă cu toți cei de față. Așadar era un cadou reciproc avantajos, partea proastă era că toți cei din gașcă gândeau la fel, așa că se lăsa cu consum excesiv de „cadouri”. În continuare, am convingerea că pachetele de băuturi alcoolice sunt cel mai potrivit cadou pentru prietenii de suflet, la care nu se „cade” să te duci cu o cravată sau o pijama frumos ambalată.

Tricou personalizat

Accesoriile vestimentare personalizate sunt în trend de câțiva ani buni, însă prietenilor tăi un pic săriți de pe fix nu le va păsa prea mult de acest lucru. Va conta ca tricoul să fie cât mai original, iar mesajul sau imprimeul cât ieșit din comun. Nu te risca să alegi un tricou inscripționat cu „Best Friend” sau alte chestii deja fumate de mult, dacă nu vrei ca minunatul tău cadou să ajungă cârpă de șters pe jos. Bate-ți capul pentru a găsi o idee inedită, ceva ce nu vezi la tot pasul, care să surprindă, să șocheze și să amuze în același timp.

O cravată cu eroi din desene animate

Cele mai citite articole

Dacă tot am pomenit ceva mai devreme de cravată, e timpul să devenim puțin mai serioși, luând în considerare și un astfel de accesoriu. Cravatele clasice sunt totuși prea sobre și cam demodate, așa că nu prea mai ies în evidență. Nu ai vrea ca prietenul tău să poarte la gât cadoul de la tine și nimeni să nu îl observe, așa că e nevoie de puțină culoare. Puțin mai multă, de fapt…

Cravatele cu eroi din desene animate imprimați 3D și extrem de colorați în roșu, galben, portocaliu, albastru și verde aprins sunt accesorii care nu vor face niciun bărbat să treacă neobservat. În funcție de preferințele sale, poți alege modele cu Daffy Duck, Bugs Bunny, Schreck, Spider Man sau personajele din Cartea Junglei. Dacă prietenul tău e o fire mai sensibilă, cu siguranță îl vei da pe spate cu o cravată cu Bambi sau Albă ca Zăpada. Bineînțeles, cu cei 7 pitici incluși, pentru mai multă culoare.

Dacă va purta cadoul tău la o ședință sau la un eveniment cu ștaif, deja îl puteți considera pe el însuși un erou din lumea reală.

Bowling de birou

Dacă obișnuiți să mergeți frecvent la bowling, iar el chiar este pasionat de acest sport, poți să-i oferi o mini pistă cu care să-și omoare timpul la birou sau acasă. Este vorba de o mică platformă din lemn, cu o rampă la unul dintre capete, de pe care se lansează bila. În celălalt capăt se aranjează niște popice de mărimea unui capac de pix, iar bila lansată de pe rampă trebuie să dărâme cât mai multe dintre ele. Pare pueril dar, poate da dependență, mai ales când te plictisești.

După ce ai cumpărat cel mai trăznit cadou, nu-ți mai rămâne decât să îmbraci fracul roz, să-ți pui jobenul cu model de blană de leopard și poți merge la petrecere, alături de amicii tăi la fel de serioși.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum dezvolți logica și inteligența emoțională a copilului tău. Lucruri pe care trebuie să le știi

Articolul Urmator

Cum se poate asigura sustenabilitatea planetei?

Cele mai populare