gedave

5 dovezi că beneficiezi de servicii SEO de calitate

Atunci când apelezi la servicii SEO este important să știi cum anume îți poți da seama dacă agenția sau specialistul SEO ales îți livrează sau nu rezultate reale și/sau calitative.

Cum știi, așadar, că banii pe care îi investești în strategia de SEO nu sunt irosiți? Și cum știi că serviciile SEO pe care ți le oferă agenția aleasă sunt de calitate?

În cele ce urmează îți prezentăm, așadar, 5 lucruri care indică spre faptul că serviciile SEO de care beneficiezi sunt exact ceea ce trebuie să fie și că investiția ta e inteligentă.

Agenția îți prezintă situația vizibilității săptămânal

Transparența și onestitatea transformă o simplă relație de business într-o relație bazată pe încredere, iar rezultatele unei asemenea relații sunt, pe termen lung, extraordinare pentru ambele părți. Acest lucru este valabil, firește, și în cazul unei agenții de SEO.

În general, atunci când agenția aleasă îți prezintă săptămânal un raport al vizibilității, cel mai probabil ai parte de servicii SEO de calitate. De ce spunem asta? Pentru că în cazul agențiilor care nu fac lucrurile pe care ți-au promis că le vor face sau care nu livrează rezultate reale, situația este inversă: de cele mai multe ori vor încerca să te țină cât mai departe de cifre și de raportul de vizibilitate pentru că aceste date arată foarte clar dacă banii tăi sunt sau nu cheltuiți cu folos.

Agenția îți propune idei pentru dezvoltarea businessului

Un alt indicator al faptului că beneficiezi de servicii SEO de calitate este și implicarea agenției. O agenție serioasă, profesionistă și care vrea să obțină rezultate reale pentru businessul tău va parcurge „an extra-mile”, cum spun americanii, și îți va propune deseori tot felul de idei pentru dezvoltarea businessului tău.

În cazul unei agenții care nu oferă servicii SEO de calitate lucrurile vor sta, exident, pe dos: implicarea va fi mereu minimă, iar rezultatele pe termen lung vor fi ignorate în favoarea obținerii unor rezultate pe termen scurt și foarte scurt.

Rata de conversie este în continuă creștere

Cele mai citite articole

Înregistrarea unei creșteri a ratei de conversie este, poate, una dintre cele mai bune dovezi că businessul tău are parte de servicii SEO de calitate.

Creșterea traficului organic este, în general, un lucru foarte bun, însă atunci când din ecuație lipsește creșterea ratei de conversie, rezultatul se va vedea în vânzări. Așadar, atunci când analizezi cifrele, este întotdeauna o idee bună să te uiți la evoluția ratei de conversie.

Rankezi foarte bine pe keyword-uri puternice și corecte

Atunci când observi că site-ul rankează pe keyword-uri care nu au niciun fel de legătură cu businessul tău online ar trebui să chestionezi imediat ceea ce face agenția de SEO aleasă. Scopul unei agenții profesioniste de SEO este întotdeauna acela de a te ajuta să aduci în site un trafic targetat, nu orice fel de trafic.

Așadar, dacă analiza datelor îți arată că site-ul tău a crescut pe keyword-uri comerciale foarte puternice și care au legătură directă cu ceea ce vinzi tu, serviciile SEO de care beneficiezi sunt clar de calitate.

Competitorii vor să știe cu cine colaborezi pe SEO

Un alt indicator al unor servicii SEO de calitate poate fi, adesea, și interesul competitorilor tăi direcți.

Atunci când rezultatele pe care le are site-ul tău atrag atenția businessurilor care sunt în competiție directă cu businessul tău, cel mai probabil strategia ta de SEO este ceea ce trebuie să fie.

În concluzie, acestea sunt cele 5 lucruri care indică spre o strategie SEO foarte bună.

Nu în ultimul rând, nu uita că o strategie bazată pe prioritizarea calității va face diferența, în majoritatea cazurilor, între un business înfloritor și unul cu rezultate modeste.

Așadar, dacă în urma acestui articol ai ajuns la concluzia că ai nevoie de o nouă strategie SEO, echipa Admarks îți stă la dispoziție!

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cum alegi pantofi cu adevărat confortabili

Articolul Urmator

Cum alegi Cӑmӑșile tall și care sunt caracteristicile lor

Cele mai populare