gedave

5 modele de blaturi de baie în tendințe

5 modele de blaturi de baie în tendințe

Dacă ai decis că a venit vremea să reamenajezi baia, atunci cel mai probabil te întrebi care sunt culorile, mobilierul și blaturile care vor fi în tendințe anul viitor.

Dacă în privința culorilor și mobilierului lucrurile sunt mai simple pentru că alegerea depinde, în mare parte, de preferințele personale, atunci când vine vorba despre blaturi baietrebuie săacorzi o atenție deosebită atât materialelor alese, cât și nuanțelor.

În cele ce urmează ne-am propus, așadar, să îți prezentăm 5 modele de blaturi de baie care vor fi în tendințe în anul 2021 și care ți-ar putea fi de folos pentru inspirație. Am ales majoritar modele de blaturi din quartz pentru că este unul dintre cele mai rezistente și durabile materiale și, totodată, unul dintre cele mai rafinate și moderne.

Iată propunerile noastre:

Blat de baie Sines

Acest blat de baie este un produs marca Cimstone, din quartz compozit de culoare beige, cu suprafața lucioasă și pigmentată, în care sunt inserate cristale de oglindă.

Un asemenea blat completează atât o baie în stil modern, cu accente contemporane, cât și o încăpere amenajată în stil clasic.

Blat de baie Superwhite

Pentru cei care sunt în căutarea unui blat versatil recomandăm blatul de baie Superwhite. Produs de Stone Italiana, acest blat reprezintă una dintre puținele opțiuni de calitate de pe piața de quartz alb strălucitor, fără pigmentație.

Suprafața sa sofisticată îl recomandă mai ales pentru ambiente în care eleganța este cuvântul de ordine.

Cele mai citite articole

Blat de baie Kgold

Nuanța Kgold face parte din colecția Cartapietra, produsă de Stone Italiana și se află printre cele mai căutate și apreciate. În acest caz vorbim despre un quartz compozit cu aspect de marmură, cu suprafață lucioasă și brăzdată de o venatură beige.

Un asemenea blat se va potrivi de minune atât într-un spațiu mai mic, cât și într-o bucătărie cu dimensiuni generoase.

Blat de baie Savana

Acest blat de baie marca Cimstome este un quartz compozit negru, cu suprafață lucioasă și cristale de oglindă inserate.

Pentru cei care vor să creeze spații practice și totodată elegante, acest blat se va dovedi alegerea ideală. În plus, prețul este unul accesibil, așa că un asemenea produs reprezintă o alegere bună inclusiv din punct de vedere al costurilor.

Blat de baie Tundra

Blaturile Tundra, semnate Cimstone, au la bază un quartz compozit cu aspect marmorat de culoare închisă, cu suprafață lucioasă și brăzdată de venturi  albe-gri.

Un astfel de blat se va potrivi de minune atât în băile cu un design minimalist, în cele de dimensiuni mai reduse, cât și în spațiile mai generoase ori în cele în care se dorește păstrarea unor linii de design interior clasice.

Așadar, acestea sunt cele 5 recomandări de blaturi de baie care vor fi în tendințe în anul 2021 și nu numai. Așa cum am arătat mai sus, pe lângă latura estetică deosebită, fiecare dintre aceste blaturi este și foarte versatil, așa că poate fi integrat, cu ușurință, în aproape orice tip de amenajare, de la cele clasice la cele contemporane.

În plus, quartzul din care sunt confecționate este un material foarte rezistent și durabil, așa că o investiție într-un asemenea blat se va dovedi foarte utilă și inteligentă inclusiv din acest punct de vedere.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Despre Ashwagandha sau ginsengul indian

Articolul Urmator

Cum crești intensitatea și rezistența parfumului?

Cele mai populare