gedave

5 sfaturi pentru un design reușit al cafenelei

5 sfaturi pentru un design reușit al cafenelei

Ești la început de drum? Dorești să deschizi o cafenea și nu știi care sunt elementele cheie care te vor ajuta să ai o afacere de succes? Noi suntem în măsură să îți oferim în acest moment câteva sfaturi care te vor ajuta să îți îndeplinești cu succes visele.

Trendul anului 2022

Amenajarea spațiului în care va funcționa cafeneaua visurilor tale este unul din cele mai importante lucruri. Este vital ca personalitatea ta să se reflecte în tot ceea ce faci, însă, nu neglija ceea ce este la modă în domeniul acesta în momentul de față. Este important să reușești să combini aceste două lucruri, după părerea noastră. Oamenii sunt atenți și încep să se informeze din ce în ce mai mult.

Le place să citească despre lucrurile noi! Concurența este foarte puternică și va trebui să ții aproape, nu doar atunci când vei deschide afacerea ci și în restul timpului. Spre exemplu, anul acesta sunt la modă culorile vii în ceea ce privește amenajările interioare în domeniul HoReCa. Este aceeași tendință ca și în domeniul modei. Când vei începe lucrările pentru amenajare cafenea îți recomand să îți îndrepți atenția către culori vii (nuanțe diferite de verde, oranj, ocru, etc.) și către textile naturale. Sunt în topul preferințelor anul acesta.

Motivul principal?

Revenirea la starea de normalitate și o puternică dorință de revigorare după toate încercările prin care am trecut în ultimii doi ani și jumătate. Plantele naturale sunt preferate și stilul minimalist, de asemenea.

Cu cine vei lucra?

Cele mai citite articole

Într-o afacere nu este important doar ceea ce faci tu. Întreaga echipă trebuie să creadă în principiile tale și în modul de a face lucrurile să meargă. Așadar, nu te grăbi atunci când vei alege echipa de lucru. Îndreaptă-ți atenția către persoane care chiar fac cu plăcere lucrurile respective. Atunci când faci cu pasiune un lucru, rezultatele apar imediat și sunt pe măsura așteptărilor. Noi nu susținem că va fi un lucru simplu. Însă, cu multa răbdare și puțină pricepere, se poate realiza.

Ce oferi?

Oamenii îndrăgesc mult cafeaua. De obicei, cafeaua se bea întotdeauna cu prietenii, cele mai apropiate rude sau cu persoanele cu care comunicăm cel mai bine. Când vei amenaja mesele, gândește-te să faci în așa fel încât să oferi tot ceea ce ar prefera viitorii tăi clienți: mese și spații generoase pentru grupuri dar și locuri retrase și intime, pentru o discuție mai liniștită.

Produsele sunt de calitate?

O cafea de foarte bună calitate va fi remarcată imediat. Mai ales dacă prețul va fi bun și … ușor de suportat. Pentru că foarte mulți ani nu au existat pe piață produse de foarte bună calitate, acum sunt căutate de multe persoane. Un ceai foarte aromat sau o cafea proaspătă bine făcută întotdeauna vor fi apreciate și consumate cu mare plăcere. Pentru un succes garantat, alege un studio design interior renumit din apropiere. Un produs de calitate trebuie servit într-un mediu amenajat impecabil!

Aproape de oameni întotdeauna

În anul 2022 oamenii apreciază foarte mult interesul companiilor și al oamenilor de afaceri în ceea ce privește viața socială și ceea ce se întâmplă în comunitatea în care existăm. Nu este deloc un moment favorabil să fii departe de clienții tăi. Îți recomandăm să faci tot posibilul pentru a fi cât mai aproape de clienții tăi: campanii promoționale, cadouri sau surprize cu ocazia diferitelor sărbători importante, grup propriu pe Facebook, reclame prietenoase, etc.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Top 5 afecțiuni dermatologice frecvente

Articolul Urmator

Dinți perfect albi? Află tot ce trebuie să știi despre albirea dentară

Cele mai populare