gedave

Dinți perfect albi? Află tot ce trebuie să știi despre albirea dentară

E cert faptul că albirea dentară profesională te ajută să-ți recapeți albul imaculat al dinților și să ai cel mai frumos zâmbet. Această procedură de estetică dentară, îți oferă rezultate uimitoare după o singură ședință.

Este vorba despre un  procedeu rapid care nu presupune nici o durere dar trebuie realizat de către un medic specialist  în cadrul unei clinici stomatologice. Acesta folosește aparatură profesionistă și conferă atenție maximă tuturor detaliilor. Totul se desfășoară într-un cadru frumos amenajat, în cele mai bune condiții de igienă.

Dacă vrei să impresionezi printr-un zâmbet larg și să faci o schimbare a culorii danturii apelează la cea mai eficientă metodă și află imediat totul despre pret albire dinti. Fă-ți o albire dentară profesională într-o clinică stomatologică de renume, pentru a elimina orice fel de riscuri încă de la început. Fiecare ședință durează în jur de o jumate de oră iar rezultatele obținute sunt absolut spectaculoase. Dinții tăi vor fi mult mai albi și vor străluci de curățenie și sănătate.

Programează-te la o clinică medicală modernă și convinge-te și singur de beneficiile oferite. Procedeul de albire dentară nu sensibilizează dinții, iar efectele se mențin până la o perioadă de chiar 3 ani.  Nu poți repeta această procedură de mai multe ori pe an ci doar după vreo 2 sau 3 ani. Oricine poate beneficia de aceste servicii dacă are peste 18 ani și dorește să aibă o dantură de un alb imaculat.

Totuși există și câteva excepții, pentru persoanele mai sensibile sau care prezintă probleme de sănătate cum ar fi :

·       cei care suferă de boli ale ficatului

·       femeilor însărcinate

Cele mai citite articole

·       cei care prezintă diferite fisuri la nivelul smalțului

·       fumătorii

·       cei care sunt alergici la unele substanțe.

Procedura de albire dentară profesională se poate efectua doar pentru dinții naturali. Aceasta nu afectează în nici un fel smalțul ci face dinții să strălucească, conferindu-le un plus de frumusețe. Procedura nu este dureroasă dar implică respectarea unor reguli de igienă orală cu maximă strictețe în primele 48 de ore.

Află totul despre condițiile impuse pentru a ști exact la ce să te aștepți și ia o decizie inspirată care să-ți aducă o mulțime de avantaje pe termen lung. Poți realiza acest tratament la o stomatologie Bucuresti la preturi excelente.

Albirea dentară nu poate elimina toate petele dentare 100%, indiferent de aparatura de ultima generație pe care o folosește, deoarece petele de tutun și de cafea sunt foarte greu de eliminat. În plus, cei care au o vârstă mai înaintată au smalțul dentar mai degradat și prin urmare dinții mai galbeni, ceea ce îngreunează procesul de albire.

Dacă vrei să te bucuri de un efect imediat folosește apă de gură și ață dentară pentru o curățare eficientă, bea lichide cu ajutorul unui pai și consumă cât mai puțină cafea, ceai negru sau vin roșu. În acest fel, ai șanse mari să nu  se formeze pete greu de îndepărtat pe dinții tăi.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

5 sfaturi pentru un design reușit al cafenelei

Articolul Urmator

Ristretto: Ce este și cum îl prepari corect?

Cele mai populare