gedave

Agende personalizate clasice vs. agende digitale electronice – care este cea mai bună variantă pentru angajaţi?

Agende personalizate clasice vs. agende digitale electronice – care este cea mai bună variantă pentru angajaţi?

Antreprenorii care vor să îşi arate recunoştinţa faţă de angajaţii lor, care vor să le facă un cadou cu diferite ocazii pot opta pentru un model de agende personalizate cu logo-ul firmei care să le fie de folos şi totodată să le arate aprecierea şefilor şi importantă pe care o au în firmă.

O opţiune la fel de recomandată este cea a agendelor digitale, electronice, care nu sunt personalizabile însă sunt moderne şi pot fi oferite angajaţilor sub formă de cadou, bonus sau ca parte a pachetului salarial. Există numeroase diferenţe între cele două tipuri de agende, fiecare având avantajele şi dezavantajele ei.

Avantajele unei agende personalizate

Agendele personalizate reprezintă o opţiune din ce în ce mai preferată de antreprenori pentru a fi oferite angajaţilor cu diferite ocazii sau în diferite situaţii. Pentru angajaţii care sunt supuşi unui volum mare de muncă, de stress profesional, pentru cei care au foarte multe întâlniri cu clienţii şi treburi de rezolvat, pentru cei care au ca şi sarcina principală cumpărăturile făcute pentru companie, o agendă personalizată se va dovedi mană cerească.

Agendele personalizate clasice sunt la fel de apreciate acum, ca şi înaintea apariţiei agendelor electronice sau a telefoanelor smart care au diferite funcţii şi sunt uşor de setat pentru că:

·  sunt personalizabile şi uşor de folosit. Acestea pot fi folosite pentru a nota oricând şi oriunde idei, liste de cumpărături, date importante şi întâlniri cu clienţii;

·  ajută angajaţii să fie mai eficienţi, să fie mai bine organizaţi, să îşi noteze chiar tot ceea ce consideră a fi important;

·  oferă angajaţilor siguranţă că sunt importanţi pentru companie şi că fac treabă bună;

Cele mai citite articole

·  ajută la promovarea companiei, pentru că, fiind personalizate, agendele când sunt folosite de angajaţi, atrag atenţia mai multor persoane;

·  ajută angajaţii să redescopere plăcerea scrisului de mână;

·  nu depind de un încărcător, nu rămân fără baterie, astfel încât utilizatorii să nu mai ştie când trebuie să plece la o întâlnire importantă cu un client;

·  nu se pot strica.

Avantaje şi dezavantaje ale unei agende digitale electronice

Pentru că epoca modernă este şi o epocă digitală, unde totul se realizează la o mare viteză, unele persoane aleg agendele digitale sau electronice pe care le oferă angajaţilor, fie ca bonus sau cadou, fie ca şi parte a pachetului salarial. Agendele digitale pot fi accesate şi instalate cu uşurinţă de pe oricare device, însă pot fi foarte uşor înlocuite de către telefoanele smart, care au cam aceleaşi funcţii.

În plus, dacă nu este încărcată, agenda electronică se poate descărca în cel mai inoportun moment, ceea ce determina imposibilitatea de a accesa informaţiile scrise. Agenda digitală se poate şi defecta dacă nu este întreţinută în mod corespunzător.

Cert este că a oferi o agendă personalizată sau digitală angajaţilor reprezintă cea mai bună modalitate de a arăta acestora importanța pe care o au în firmă.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Ce implica deschiderea unui magazin online?

Articolul Urmator

Laptele praf Humana aduce beneficii bebelușului tău

Cele mai populare