gedave

Laptele praf Humana aduce beneficii bebelușului tău

Producătorul Humana oferă tot ceea ce au nevoie copiii pentru o creștere și o dezvoltare sănătoasă. Humana este un expert în hrană pentru copii și realizează lapte praf Humana de cea mai înaltă calitate dovedită. Calitatea laptelui praf pentru sugari, rămâne constant ridicată. Calitatea produselor se bazează pe cunoștințe moderne și dovedită de cercetări științifice. Humana lucrează îndeaproape cu specialiști de vârf și medici pediatric, pentru a crea lapte praf care să satisfacă nevoile individuale ale fiecărui copil, în funcție de vârsta și caracteristicile sale de dezvoltare, de la naștere până la trei ani. Generații întregi de copii au crescut cu produsele Humana. Prima formula de lapte praf Humana a fost creată de medicul pediatru Heinz Lemke, cu o formulă cât mai apropiată de laptele matern.

Lapte praf Humana în armonie cu natura

O dietă echilibrată și hrănitoare este baza pentru dezvoltarea sănătoasă a bebelușului. Fie că este vorba de formule pentru nou-născuți, fie că este vorba de formule pentru bebeluși până la 3 ani, laptele praf Humana conține doar ingrediente premium atent selectate. În produse nu se găsesc coloranți artificiali sau conservanți. Laptele praf Humana este fabricat din materii prime 100% organice. Toate formulele de lapte praf de la Humana sunt supuse la aproximativ 600 de teste, care garantează calitatea înaltă și naturală. Datorită acestui fapt, producătorul garantează siguranța copilului tău. Laptele praf Humana pentru sugari se găsește într-o gamă largă de formule speciale pentru copii sănătoși și pentru copii cu nevoi speciale.

Lapte praf Humana – exclusiv în Germania

Cele mai citite articole

Humana este singurul producător de lapte praf pentru sugari care este produs exclusiv în Germania. Laptele utilizat pentru formulele de lapte praf provine din 29 de ferme familiale din zona Herford. Acestea sunt ferme familiale locale, producătorul Humana având încredere în calitatea produselor lor. Aceștia acordă o atenție specială îngrijirii animalelor și le hrănesc numai cu alimente naturale, fără pesticide. Producătorul german de lapte praf Humana este recunoscut pe piața mondială a alimentelor pentru copii. 

Producătorul oferă următoarea linie de formule de lapte praf Humana: lapte praf de bază pentru copii sănătoși, lapte praf hipoalergenic pentru prevenirea afecțiunilor alergice cu proteine ​​parțial hidrolizate, lapte praf pentru corectarea tulburărilor funcționale, cum ar fi insuficiență, constipație și colici, lapte praf terapeutic cu lactoză scăzută pentru tratamentul stărilor patologice ale tractului gastro-intestinal, precum și o formulă bazată pe izolat proteic de soia foarte purificat pentru bebelușii cu alergii la proteinele din lapte. 

Astăzi, principalii producători de lapte praf folosesc în mod activ nucleotide în produsele lor. În producția de lapte praf Humana, producătorul dezvoltă rețete în așa fel încât, digestibilitatea lor să fie cât mai apropiată de laptele matern. De exemplu, formula de lapte praf Humana Expert 1, concepută pentru copii cu vârsta cuprinsă între 0 și 6 luni, conține nucleotide citidin-5-monofosfat și împreună cu alte componente care creează o compoziție echilibrată, permite utilizarea laptelui praf pentru hrănirea timpurie, fiind ideală pentru bebelușii cu un sistem digestiv imatur.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Agende personalizate clasice vs. agende digitale electronice – care este cea mai bună variantă pentru angajaţi?

Articolul Urmator

Aronia – beneficii mari în boabe mici

Cele mai populare