gedave

Anvelope cu 5 ani garantie doar la www.e-pneu.ro

Pentru fiecare produs si serviciu din magazinul online de anvelope, inclusiv bunuri sau servicii achizitionate si platite prin serviciul magazinului online, se ofera o garantie. Perioada de garantie este calculata de la data achizitionarii de bunuri. Anvelope cu 5 ani garantie doar la www.e-pneu.ro, vei putea gasi, si, de asemenea, se ofera garantie pentru intreaga gama de produse prezentate in magazinul online. Gama de anvelope noi a magazinului online include anvelope de vara, anvelope de iarna, anvelope All Season, anvelope moto, anvelope camioane, anvelope camioane directie, anvelope camioane tractiune, anvelope camioane trailler.

E-pneu.ro – o gama variata de produse

Magazinul online de anvelope ofera o gama variata de produse de la producatorii de top de anvelope. Managerii inteleg rolul pe care il joaca pneurile in sprijinirea sigurantei in trafic, motiv pentru care in magazinul online exista doar marci dovedite de anvelope noi. Producatorii nu stau nemiscati, introducand in mod constant tehnologii inovatoare in fabricatie. Magazinul online e-pneu.ro ofera o gama larga de anvelope de inalta calitate, precum si o gama larga de roti, atat turnate cat si stampilate. Prin urmare, daca anvelopele si rotile tale vechi si-au pierdut deja prezentarea sau sunt deformate, poti alege alte anvelope cu 5 ani garantie doar la www.e-pneu.ro la un pret accesibil.

Tipuri de anvelope noi in magazinul online

Cele mai citite articole

In primul rand, anvelopele difera una de cealalta in functie de sezon: exista modele de vara, de iarna si pentru toate anotimpurile. Anvelopele de vara sunt proiectate pentru a conduce din primavara pana in toamna. Schema de rulare este neteda pentru o manipulare optima. Cu toate acestea, la temperaturi sub sapte grade Celsius, anvelopele incep sa se uzeze, iar prinderea scade dramatic. Pentru o plimbare in siguranta in timpul iernii, exista un tip de anvelopa adecvat, adica anvelope de iarna. Calea de rulare a acestora este in relief, cu caneluri largi si un numar mare de fante mici (lamele). O caracteristica distinctiva a acestui tip de anvelope este compozitia.  Datorita acestei compozitii,  materialului nu se distruge la temperatura de minus si are o aderenta foarte buna la suprafata drumului. Optiunile pentru toate anotimpurile sunt o incrucisare intre anvelopele de iarna si anvelopele de vara. In magazinul online e-pneu.ro, poti  gasi o gama larga de anvelope de vara, de iarna, All Season. Principala lor diferenta se evidentiaza prin calea de rulare mai proeminenta si prezenta sloturilor, precum si a canelurilor.

Care sunt avantajele magazinului e-pneu.ro?

E-pneu.ro  este un magazin online de anvelope la preturi accesibile. Anvelope cu 5 ani garantie doar la www.e-pneu.ro vei putea gasi. Doar de aici poti alege optiuni de vara si de iarna pentru orice model de masina. Pentru a cumpara un anumit model de anvelopa, trebuie doar sa selectezi produsele din catalogul online Velopa.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Lista cu 15 Cele Mai Bune Filme și Seriale cu Zombi

Articolul Urmator

Top 21 Cele Mai Bune Filme de Acțiune din Toate Timpurile

Cele mai populare