gedave

Apeleaza la benzi pentru albirea dintilor si economiseste sute de lei dati la tratamentele stomatologice

Albirea dintilor este una din cele mai importante preocupari ale omului modern. Atat femeile, cat si barbatii, atat adolescentii cat si batranii doresc dinti mai albi si mai frumos. In tinerete, dintii se ingalbenesc si se pateaza din cauza consumului de cafea, cola si tigari. La batranete, dintii naturali se ingalbenesc ca urmare a procesului de imbatranire.

Cele mai cunoscute benzi pentru albirea dintilor Crest sunt utilizate de catre pacientii care isi doresc dinti mai albi si mai stralucitori, in urma unei achizitii simple din mediul online de pe site-ul specializat https://www.coolsmile.ro. Albirea dintilor ca la stomatolog este disponibila cu ajutorul acestor benzi de albire care folosesc aceeasi substanta utilizata de catre medicii dentisti.

Beneficiile albirii dentare cu ajutorul benzilor

Albirea dentara ofera un aspect mai sanatos si mai stralucitor dintilor. Un zambet mai alb denota o stare de sanatate fara cusur a pacientilor si le creste acestora increderea in sine. Benzile de albire a dintilor au acelasi efect ca si un tratament efectuat in cadrul unui cabinet stomatologic. Sensibilitatea dentara este moderata, iar albirea dintilor se face in mod omogen, fara a duce la aspectul patat al acestora sau la aparitia unor zone mai albe, mate sau cretoase.

Cele mai citite articole

De asemenea, prin folosirea benzilor de albire nu se poate vorbi de arsuri chimice sau de o supraalbire, nu se poate vorbi de sangerare gingiilor sau durerile dentare. Benzile de albire Crest se fixeaza usor si rapid pe dinti, se pot purta pe toata durata in care pacientii nu vorbesc foarte mult sau nu depun activitati fizice foarte solicitante si sunt usor de lipit si de pastrat pe dinti pe toata durata celor 30 de minute zilnic.

Albirea dintilor cu ajutorul benzilor de albire este un procedeu extrem de eficient, putin costisitor si foarte apreciat de catre pacientii care nu au suficiente resurse financiare pentru a plati o albire dentara la cabinetul stomatologic.

Este de retinut faptul ca albirea dentara cu ajutorul benzilor de albire nu rezolva si alte probleme precum cariile dentare sau tartrul ori placa bacteriana ce se depun pe dinti, nu rezolva gingivita si parodontita, ci doar albesc dintii. In cazul unor carii netratate la timp, acestea vor fi mult mai evidentiate pe dintii albi stralucitori.

De asemenea, in cazul in care pacientii sufera de sensibilitate a dintilor si a gingiilor, de retractii gingivale si de reconstructii dentare defectuoase, este indicat sa se gandeasca foarte bine inainte de a apela la aceasta varianta alternativa tratamentelor stomatologice costisitoare.

In concluzie, folosirea benzilor de albire Crest este recomandata pacientilor de toate varstele, cu conditia ca toti dintii sa fie erupti si dantura sa fie completa. Albirea dintilor cu ajutorul benzilor este recomandata si femeilor insarcinate, celor care alapteaza, deoarece nu produce niciun fel de probleme din punct de vedere al sanatatii fatului. In plus, peroxidul de hidrogen nu afecteaza materialele ceramice, restaurarile din compozit, cimentul sau aurul dentar.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Top 5 detalii la care sa fii atent inainte de a cumpara un scaun wc pentru persoanele cu dizabilitati

Articolul Urmator

4 motive pentru care poti lua in considerare urmarea unor cursuri coordonator SSM

Cele mai populare