gedave

Aplicatiile sticlei printata ceramic si avantajele acestei noutati in domeniul decoratiunilor interioare

Una din cele mai noi aplicatii in domeniul decoratiunilor interioare este sticla printata. Aceasta este o sticla speciala pe care se aplica cerneala ceramica de diferite culori, gratie noii tehnologii digitale. Compania Glas Expert a ajuns in topul celor mai cunoscute si mai apreciate companii de profil din intreaga Europa.

Tehnologia de printare a sticlei este simpla si este o solutie eficienta pentru prezent si viitor. Prin securizare, cerneala se vitrifica si patrunde in masa sticlei, creandu-se astfel o suprafata printata foarte rezistenta la abraziune, la apa, la raze UV si la solventi, la acizi, iar lista poate continua.

Avantajele sticlei printate

Sticla este printata cu opt culori de baza la o rezolutie maxima de 1440 dpi, cu cerneala care nu contine cadmiu sau plumb, care nu polueaza si nu este toxica pentru om. De asemenea, reprezentantii companiei ofera consultanta de specialitate in procesarea imaginilor folosind monitoare profesionala calibrate pentru acuratetea culorii.

Sticla printata ceramic este necesara atat in aplicatii indoor, cat si outdoor, in usi si partitii din sticla, in fatade ventilate, in balustrade din sticla, cabine de dus, usi de vestiare, in panouri de afisaj outdoor, inchiderea lifturilor, iar lista poate continua. Sticla printata ceramic in cazul in care se sparge se fractureaza in cioburi mici care sunt inofensive, specifice sticlei securizate, asigurand securitatea persoanelor care vin in contact cu sticla.

Cele mai citite articole

Mai mult decat atat, sticla printata ceramic este un element esential pentru protejarea spatiilor impotriva efractiilor. Fiind o noutate oarecum in domeniul decoratiunilor interioare, sticla printata ceramic a devenit accesibila si cat mai apropiata de perfectiune, fiind utilizata in domenii diverse.

Cum alegi sticla printata pentru necesitatile tale?

Sticla printata poate fi folosita cu succes in divizarea unui birou sau a unui spatiu de lucru. Este indicat ca sticla sa fie colorata, in culori si imagini calde si imbietoare atat in bucatarie, cat si in dormitor. Sticla printata este ideala si in domeniul productiei publicitare. Imprimarea pe sticla se face gratie procesului termic si este posibila pentru toate categoriile de grosime. Se recomanda sticla printata cu un model prietenos in camerele importante, dar si sticla cu modele abstracte sau cu peisaje din natura pentru baie sau birou.

Sticla printata poate fi folosita ca décor pentru fete de scara, tablouri, mese, pardoseli, fiind mult mai usor de curatat decat faianta si oferind un design prietenos si aerisit. Nu se recomanda folosirea acesteia in exces deoarece da senzatia unui aer rece si industrial. In general, sticla printata in combinatie cu lemnul si cu alte materiale mai prietenoase confera un aer nobil casei.

Sticla printata este mult mai rezistenta decat sticla clasica, iar doritorii pot alege chiar sa isi decoreze mobila si sa personalizeze elementele de mobilier cu ajutorul acestei sticle. Fara doar si poate, sticla printata reprezinta solutia cea mai indicata de catre specialisti fiind rezistenta la apa si la abraziune, fiind folosita in amenajari interioare si in amenajari exterioare si reprezentand o solutie mult mai eficienta decat celelalte existente pe piata.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Formatia care aduce buna dispozitie la nunti

Articolul Urmator

Provocarea alegerii unor cadouri corporate de Craciun

Cele mai populare