gedave

Formatia care aduce buna dispozitie la nunti

Muzica este foarte importanta la orice nunta, drept pentru care va trebui sa alegi o formatie nunta care sa aduca buna dispozitie in orice moment al nuntii. In acest sens recomandam Andrei Racu Band, din mai multe motive pe care le vom prezenta mai jos.

Implicare in obiceiurile de nunta

La barbieritul ginerelui sau la imbracatul miresei vor participa 1 sau 2 instrumentisti. Petru prestatie taraful va fi in functie de specificatiile organizatorilor. Cantecele pentru cele mai importante momente sunt traditii frumoase care trebuie respectate. Acordeonistul va incepe cu mirele si va merge alaturi de alaiul mirelul la nas, terminand acasa la  mireasa.

Servicii video si foto pentru evenimente

Nu doar calitatea si promptitudinea serviciilor sunt importante ci si modul in care fotograful se implica. In plus, sunt oferite servicii la costuri reduse. Pentru pachetele foto video exista oferte speciale tot anul.

Dansuri de societate

Te poti bucura de toate momentele importante ale nuntii tale in momentul in care exersezi in pasi simplii cele mai importamente momente ale serii alaturi de profesionisti. Toate pachetele oferite include dansuri stabilite alaturi de managerul echipei de dansatori, tinand cont de specificul evenimentului organizat. Indiferent de tipul de muciza ales si de eveniment, in momentul in care esti ajutat de profesionisti vei crea cu siguranta un moment de neuitat.

Cele mai citite articole

Dansuri populare

Acum ai posibilitatea de a avea la nunta si la toate evenimentele trupe de dansatori formate din profesionisti. Dansurile populare romanesti sunt unele dintre cele mai spectaculoase existente in lume si sunt apreciate la nivel international.

Formatia va asigura atmosfera pe tot parcursul nuntii

Formatia are in componenta membrii cu studii superioare in domeniul muzical si abordeaza cu mare usurinta piese de orice tip, inclusiv Caffe concert sau muzica de petrecere. Orchestra va sustine evenimente complet live iar in repertoriu se regasesc cele mai bune si mai apreciate piese romanesti sau internationale.

Formatia poate canta la orice tip de show privat cum sunt nuntile, botezurile, petrecerile, evenimentele publice si recitalurile pentru companii.

Muzica va fi stabilita impreuna cu tine. Poti alege din playlist mucza usoara, muzica internationala, muzica de petrecere sau muzica din programul rusesc. Andrei Racu ofera un program muzical inedit la vioara, teme muzicale celebre din cinema, elemente cheie de istorie muzicala moderna si caffe concert, astfel incat evenimentul tau sa aiba cea mai buna atmosfera.

Stilul de muzica ales in cadrul evenimentului depinde de mai multe aspecte. Genul de eveniment conteaza foarte mult si preferintele organizatorilor va influenta omogenitatea publicului. Tema petrecerii va influenta de asemenea si muzica iar detaliile despre playlist trebuie stabilite pe baza acestui criteriu.

De asemenea formatia de nunta din bucuresti colaboreaza si cu alti profesionisti din domeniul evenimentelor cum sunt cameramanii si fotografii. In acelasi timp trupa poate oferi si servicii precum fumul greu sau gheata carbonica astfel incat evenimentul sa fie perfect. Pentru ca trupa este foarte cautata este necesar sa fie stabilite absolut toate detaliile si muzica cu minim 12 luni inainte de data setata pentru desfasurarea evenimentului.

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

La ce sa fii atent cand cauti o locatie botez Ploiesti?

Articolul Urmator

Aplicatiile sticlei printata ceramic si avantajele acestei noutati in domeniul decoratiunilor interioare

Cele mai populare