gedave

Articole pirotehnice – Un spectacol de frumusete

Articole pirotehnice – Un spectacol de frumusete

Articolele pirotehnice aranjate cu pricepere sunt un spectacol fantastic de frumusete, dar numai daca sunt respectate toate regulile de siguranta. In caz contrar, petrecerea poate fi umbrita de rani, arsuri si alte probleme.

Pentru a evita acest lucru, trebuie sa fii deosebit de atent si precaut atunci cand lucrezi cu obiecte pirotehnice. Anul Nou, sarbatoarea preferata a tuturor, este insotita intotdeauna  cu salutari si artificii. 

Magazinul online pyro-technic.ro ofera articole pirotehnice care fac Revelionul de neuitat. Desigur ca unele dintre aceste produse sunt inflamabile si necesita ingrijire speciala atunci cand lucrezi cu ele.

Articolele pirotehnice de clasa I si a II-a nu contin explozivi. Artificiile, petardele si produsele pirotehnice din clasa F1 nici macar nu contin praf de pusca, dar efectele de lumina ofera compozitii de tip mix. Lumanarile si saluturile romane sunt prezente in rachete. 

Cele mai citite articole

Spectacolul este impresionant: incarcaturile se dizolva pe cer cu sfere sclipitoare si sunt inundate de stele de foc. Rachetele sunt capabile sa se miste pana la 50-70 de metri, lasand in urma o cale luminoasa si plina de un buchet de lumina.

Artificiile nu explodeaza, dar creeaza adevarate spectacole de lumina: stropesc ca niste fantani, zboara ca niste comete cu cozi stralucitoare, se reped spre cer serpuind in joaca. De asemenea, sunt furnizate produse pirotehnice combinate care combina salutul si artificiile.

Articole pirotehnice sigure

Cumpara produse pirotehnice numai din magazinele specializate. Acolo produsele sunt intotdeauna certificate, sunt depozitate corespunzator intr-un loc uscat si intunecat si se respecta nivelul cerut de siguranta la incendiu. Nu cumpara niciodata obiecte pirotehnice din piete sau de la tarabe. Fara artificii, este greu sa-ti imaginezi o petrecere adevarata. 

Atat copiii, cat si adultii asteapta cu nerabdare momentul in care mingile de foc multicolore vor incepe sa explodeze pe cer. Pentru acest miracol al inventiei ar trebui sa fim recunoscatori chinezilor, deoarece l-au inventat in secolul al XII-lea si au intruchipat aceasta idee. Inainte de aparitia sarbatorilor, literalmente in fiecare stand, se vand produse pirotehnice. Alegerea este cu siguranta uriasa, dar nu trebuie sa uiti de calitatea marfurilor. De aceea, cel mai indicat este sa cumperi produse pirotehnice din magazinul online pyro-technic.ro. 

Fantanile pirotehnice au o forma cilindrica sau conica, se monteaza pe o suprafata plana orizontala si apoi se aprind. Scanteile se ridica la 5-7 metri. Ard mult timp si au diverse efecte. Artificiile pentru persoane fizice au diferite culori. Sunt destul de sigur de utilizat, dar este mai bine sa nu le aprinzi in camera, deoarece scanteile fierbinti pot ajunge pe mobilier sau perdele, ceea ce va duce la efecte adverse. Proiectoarele de flacari sunt tuburi lungi in care sunt infasurate 5 pana la 10 incarcaturi, cu o lumina de fundal care trage una cate una. Sunt folosite in general pentru efecte scenice. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

Cat dureaza restaurarea danturii cu implanturi dentare?

Articolul Urmator

Asigurarea medicala de calatorie: 3 lucruri pe care trebuie sa le stii

Cele mai populare