gedave

Aspiratoarele de mașină – modele la prețuri accesibile

Aspiratoarele de mașină – modele la prețuri accesibile

Oricât de mult am încerca să păstrăm curătenia în mașină, mereu vom avea nevoie de un aspirator portabil la îndemână.

Indiferent de sezon, mașina se murdarește inevitabil la interior de la bagajele și sacoșele pe care le punem în ea, de la părul de animale, mâncarea care cade pe jos sau de la praful, apa și noroiul pe care le aducem pe încălțăminte.

Deși oferta de aspiratoare de mână este una foarte vastă, din acest segment fac parte și aspiratoarele auto. Care este diferența? Din construcția sa, un aspirator auto este special adaptat pentru a funcționa optim în curățirea mașinii. Atât bordul, scaunele, bancheta cât și portbagajul sau covorașele de cauciuc au nevoie de îngrijire : aspiratorul de mașină înlătură murdăria, apoi puteți folosi o laveta umedă cu care să igienizați și să redați un look fresh interiorului mașinii.

Mai jos vom enumera câteva dintre caracteristicile principale ale acestei categorii pentru a putea să îți faci o imagine mai clară despre cel mai potrivit aspirator pentru mașina ta.

Puterea de aspirare

În cazul aspiratoarelor portabile depinde de puterea motorului și a bateriei. Cel mai bun aspirator auto nu va fi neapărat cel mai puternic, ci mai degrabă acela care menține un echilibru optim între puterea de aspirare și durata de viață a bateriei. Caută un aspirator cu care îți poți face treaba fără a fi nevoie să îl reîncarci din 5 în 5 minute.

Capacitatea rezervorului

Majoritatea modelelor de aspirator portabil au un rezervor de mici dimensiuni tocmai pentru a fi ușor de utilizat în curățirea spațiilor înguste de la interiorul mașinii. Alege totuși un aspirator auto care are rezervorul destul de încăpător încât să adune murdăria pe care o strângi de la o sesiune de aspirat mașina. 

Accesoriile

Cele mai citite articole

Pentru a fi eficient, un aspirator portabil trebuie să aibă accesoriile potrivite pentru a putea ajunge sub scaune sau în spațiile înguste de sub banchetă. Fără acestea, cu niciun aspirator auto nu veți putea face perfectă curățenie în mașină.

Fie că doriți ca aspiratorul auto să fie mic și ușor, fără cablu, cu opțiune de curățire uscată sau umedă, cu perii speciale pentru îndepărtarea petelor dificile sau a părului de animale din mașină, în oferta Rollfast aveți toate aceste opțiuni.

Aspiratorul multifuncțional 4în1 Hurricane îndeplinește astfel, pe lângă funcția de aspirator auto, pe cea de compresor auto și verificator de presiune în roți, având de asemenea și o lanterna led pentru a face mai ușoară manevrarea pe timp de noapte sau în locuri întunecoase. Compartimentul în care se strânge praful este destul de spațios astfel încât să nu te oprești din curățenie pentru a îl goli des.

Portofoliul Rollfast are și o mulțime de modele de aspiratoare auto fără fir care pot transforma această corvoadă într-o plăcere. 

Aspiratorul wireless de la Baseus este de asemenea o alegere inspirată, acesta având o dimensiune optimă pentru stocarea în mașină fără a ocupa mult spațiu.

Echipat cu un acumulator reîncărcabil de 6000mAh, are o putere de absorbție de 5000Pa (70W) la 44000 rpm și bineințeles un filtru HEPA lavabil.

Pe lângă curațenia din mașină, aspiratorul de mână poate fi folosit și la curățirea altor suprafețe mici cum ar fi tastatura, scaunul sau masa de la birou.

În cutia aspiratorului portabil veți avea inclus: un aspirator auto portabil, 2 duze de aspirație, săculețul pentru depozitare precum și cablul de încărcare USB/Type-C.

Nu în ultimul rând, nu uita să ții cont de mărimea mașinii pentru care cumperi aspiratorul. Dacă este vorba de o mașină mică decapotabilă, de un SUV sau de un mini van, nevoile vor fi diferite pentru fiecare mașină în parte. 

Cele mai citite articole

Articolul Anterior

9 lucruri amuzante despre instalațiile sanitare

Articolul Urmator

La ce să fii atent când angajezi o echipă pentru montarea parchetului?

Cele mai populare